Matchanalys och SHL Speltips Djurgårdens IF – Skellefteå AIK 28/12

Hem » Speltips » Matchanalys och SHL Speltips Djurgårdens IF – Skellefteå AIK 28/12

Här tar vi en titt på tabelljumbon som tar emot tabelltvåan.

 

SHL Live Stream och Matchinfo: Djurgårdens IF – Skellefteå AIK 28/12

 

 

Matchen mellan Djurgårdens IF och Skellefteå AIK 28/12 går att streama via Cmore Hockey och CMore Live Sverige.

Mer information om SHL Spelschema och SHL live stream hittar du här.

 

SPELA PÅ SHL HOS BETSSON

 

Djurgårdens IF status

I sin senaste match fick Djurgården med sig sällsynta poäng mot inga mindre än Rögle BK, på bortaplan till och med. En närmast magisk inledning på matchen såg DIF ta ledningen med 1-4 innan Rögle BK började få utdelning. Tredje perioden gick tungt för Djurgården och Rögle vann perioden 3-0. Men Marcus Sörensen kunde avgöra i förlängningen, helt rättvist. Rögle kan knappast ha varit nöjda med sin insats, samtidigt måste DIF vara nöjda med poäng trots en tappad 1-4 ledning. Det här är en sargad klubb som kommer ligga på sistaplats resten av säsongen.

21 poäng på 28 matcher, en målskillnad på -37 är uruselt. Lägg därtill att man har en väldigt tunn trupp för tillfället. Entusiasmen inne på Hovet lär inte ligga på högsta nivå ikväll.

 

Skellefteå AIK status

Skellefteå AIK fick också en bra start efter julvilan genom att för första gången i år besegra IK Oskarshamn. En start andraperiod såg SAIK ta ledningen med 0-3 på hemmaplan, gästerna hade inte direkt något att sätta emot och såg tafatta ut i närkamperna medan SAIK tog för sig. Slutresultat blev 4-1 till SAIK som nu har chansen att få ett perfekt avslut på året när de reser till Stockholm. Skellefteå ligger tvåa i SHL för tillfället och har chans att ta över förstaplatsen igen efter att Rögle spektakulärt nog tappat poäng mot just Djurgården senast.

 

Kort analys och SHL speltips Djurgårdens IF – Skellefteå AIK 28/12

Skellefteå AIK är storfavoriter till att vinna matchen. Tittar man på oddsen står Djurgården i 3.55 i odds, Skellefteå i 1.89 i odds, och oavgjort går att spela till 4.65 i odds hos Betsson.

Sett till statistiken spelar SAIK den bästa ishockeyn i SHL och hör hemma i toppen. Samtidigt hör Djurgården hemma i botten då de genom säsongen spelat sämst ishockey utav alla lag, samt diverse tumult vid sidan av planen som fortfarande är pågående. Vi väljer därför att betta på handikappet på Skellefteå AIK.

För nästa match vill vi tipsa om följande SHL speltips:

 

  • SHL speltips Djurgårdens IF – Skellefteå AIK 28/12, vi spelar på Skellefteå AIK -1.5 Mål. Går att spela till oddset 2.50 hos Betsson.

 

 

SPELA PÅ SHL HOS BETSSON