Matchanalys och SHL Speltips Rögle BK – Timrå IK 8/2

Hem » Speltips » Matchanalys och SHL Speltips Rögle BK – Timrå IK 8/2

Dubbelmöte back-to-back mellan Rögle BK och Timrå IK. Igår vann Rögle, men hur blir utfallet ikväll?

SHL Live Stream och Matchinfo: Rögle BK – Timrå IK 8/2

Matchen mellan Rögle BK – Timrå IK 8/2 går att streama via Cmore Hockey och CMore Live Sverige.

Mer information om SHL Spelschema och SHL live stream hittar du här.

SPELA PÅ SHL HOS BETSSON

Rögle BK status

Leon Bristedt tillsammans med Christoffer Rifalk blev matchhjältar igår. Bristedt gjorde det enda målet och Rifalk spikade igen kassen när Rögle vann med 1-0. En iskall första period såg Rögle ta över matchen i den andra perioden, det var också då de gjorde matchens enda mål. På samma sätt som Rögle tog över taktpinnen i andra tog Timrå över den i tredje. Sista 10 av sista perioden kunde Timrå vid flera tillfällen etablera bra tryck i anfallszon, men Rögle stod emot och kunde säkra tre poäng.

Tre viktiga poäng för att Rögle ska kunna hänga på i toppstriden. För nuvarande ligger de trea i tabellen med 4 poäng bakom Skellefteå AIK som också har en match mer spelad. De har också en match mindre spelad än Luleå som ligger på 67 poäng, samma som Rögle. Kvällens match ger dem en bra chans på att gå upp på en andraplats.

Timrå IK status

Timrå IK spelade bra igår och tappade viktiga poäng i en match de minst kunnat fått en poäng i. Det är bara fyra poäng upp till Malmö Redhawks som inte alls har spelat bra den här säsongen. Med så små marginaler kan en poäng göra skillnad mellan kvalet och att få stanna kvar i SHL. Riktigt surt för Norrlänningarna som hade både stolpträff, puck på mållinjen och ett missat öppet mål.

Kort analys och SHL speltips Rögle BK – Timrå IK 8/2

Spelbolagen har hemmalaget som storfavoriter i kvällens sammandrabbning. Tittar man på oddsen står Rögle i 1.47 i odds, Timrå i 5.95 i odds, och oavgjort går att spela till 5.55 i odds hos Betsson.

Cam Abbott var inte nöjd alls med spelet igår och med tanke på att det är samma lag de möter ikväll kan vi räkna med att han har ett par bullets som laget kan förbättra sig på i kvällens match. Vi tror inte att Timrå kommer ha samma möjligheter den här matchen. Att vi två kvällar i rad kommer att få se ett Rögle BK som närmast såg ut att få köldskador på isen känns otroligt. Tambellini kommer vara borta även ikväll vilket innebär att Leon Bristedt som gjort mål i de två senaste matcherna kan ta allt större plats.

För nästa match vill vi tipsa om följande SHL speltips:

  • SHL speltips Rögle BK – Timrå IK 8/2, vi spelar på att Leon Bristedt gör mål i matchen. Går att spela till oddset 3.00 hos Betsson.

SPELA PÅ SHL HOS BETSSON