Matchanalys och SHL Växjö Lakers – Skellefteå AIK 25/1

Hem » Speltips » Matchanalys och SHL Växjö Lakers – Skellefteå AIK 25/1

SHL Live Stream och Matchinfo: Växjö Lakers – Skellefteå AIK

 

 

Matchen mellan Växjö Lakers – Skellefteå AIK 25/1 går att streama via Cmore Hockey och CMore Live Sverige.

Mer information om SHL Spelschema och SHL live stream hittar du här.

 

SPELA PÅ SHL HOS BETSSON

 

Växjö Lakers status

Vad som såg bra ut efter en stark insats mot Färjestad BK i första matchen efter uppehållet har blivit något av en mardröm. Växjö Lakers har åkt på fyra raka förluster. Den enda godkända matchen var mot Luleå då de stod upp bra. Men annars har det sett sådär ut, allra helst senast då de förlorade med 0-3 borta mot Timrå IK. De mäktade med knappa 19 skott medan de tillät hela 44 skott för Timrå, vilket måste vara ett rekord den här säsongen för nykomlingarna. Timrå tilläts skapa långa och tunga anfall i Växjös försvarszon vilket gjorde att ett tunnt försvar fick jobba extra. Växjö spelade utan intensitet hela matchen egentligen och var aldrig nära på att vinna matchen. Med 2:49 kvar på klockan kunde Timrå säkerställa 0-3 resultat i tom kasse.

Sedan tidigare är det känt att Sam Hallam blir Tre Kronors nya förbundskapten och att Jörgen Jönsson kommer vara på plats nästa säsong. Risken är nu att Växjö hamnar i något sort vakuum där de inte get 100%, utan väntar in nästa säsong. Det är i varje fall det vi sett det här året, ett lag som i överlag saknar edge.

 

Skellefteå AIK status

Skellefteå AIK har startat året bra, de har vunnit två av tre matcher där förlusten kom emot ett ruggigt formstakt Luleå Hockey. Bakom Luleå skulle vi nog säga att SAIK har bäst form. I överlag har Skellefteås insatser den här säsongen varit väldigt bra, framförallt har de sett jämna ut tack vare bra bredd och djup i truppen. Mycket kvalitet på många platser, samt många slitvargar. Man ligger för nuvarande tvåa i tabellen, med 3 matcher färre spelade än Luleå toppen. I överlag finns det inte så mycket att orda om kring Skellefteås status, de har prickat in formen bra och är en av de absolut mest komplette lagen i ligan.

 

Kort analys och SHL speltips Växjö Lakers – Skellefteå AIK 25/1

Spelbolagen har hemmalaget som knappa favoriter. Tittar man på oddsen står Växjö i 2.40 i odds, Skellefteå i 2.55 i odds, och oavgjort går att spela till 4.25 i odds hos Betsson.

Imorgon har Skellefteå AIK ett bra läge att knappa in på Luleå, sett till SHL spelschemat har SAIK goda chanser att ta över serieledningen innan januari är över. Av någon anledning är Växjö favoriter här, ett formsvagt lag ställs in för ligans näst bästa lag för tillfället. I ser därför bra värde i att lira raka tvåan på SAIK imorgon.

För nästa match vill vi tipsa om följande SHL speltips:

 

  • SHL speltips Växjö Lakers – Skellefteå AIK 25/1, vi spelar på att Skellefteå vinner matchen (2). Går att spela till oddset 2.55 hos Betsson.

 

SPELA PÅ SKELLEFTEÅ HOS BETSSON