Matchanalys och SHL Speltips Växjö Lakers – Rögle BK 25/9 – Finalrepris

Hem » Speltips » Matchanalys och SHL Speltips Växjö Lakers – Rögle BK 25/9 – Finalrepris

Vårt andra speltips inför dagens match. Du kan läsa om vårt första speltips för matchen mellan Leksands IF och Linköping HC här.

 

Växjö Lakers status

Senaste Växjö matchen emot Brynäs IF i Torsdags gick från 0 till 100 väldigt fort. Inledningsvis var matchen händelselös, inga mål och ingen händelse som någon kan dra sig att minnas. Efter pausvilan kommer Växjö Lakers ut med en ny energi. De tar för sig mer, vinner dueller och spenderar allt längre tid i anfallszon, vilket till gav utdelning då de satt både 1-0 och 2-0 på Brynäs målvakten Veini Vehviläinen. Efter det faller Växjö tillbaka i sitt spel och bjuder in Brynäs till att föra spelet. Spelövertaget från Brynäs IF fortsatte in i den tredje då Växjö havererar helt och hållet. 2-2 står det redan vid 3:06. 3-2 kommer 5:41, 4-2 vid 11:04. Växjö svarar snabbt med 4-3 och sedan gör Rögle 2 mål i tom bur. Ett tröstmål blev det för Växjö i slutminuten som fastställde resultat till 6-4. Den mest målrika matchen den här säsongen.

Sett till de första tre matcherna har Växjö startat säsongen med ett godkänt betyg medan matchen mot Brynäs nog höjt en del ögonbryn. Växjö har även hållit ett högt målsnitt med 7 mål per match.

 

 

 

SPELA PÅ SHL HOS BETSSON

 

 

Rögle BK status

Nio dagars uppehåll för Rögle BK. Träning är alltid bra, men avsaknad av matchtempo kan sätta sina spår, allra helst inledningsvis i matchen. Positiva är att Rögle kommer köra med samma trupp som i sina första två matcher där de vunnit över både Örebro och Leksands IF på bortaplan. Det här blir alltså Rögles tredje raka bortamatch och chanserna att vinna får anses goda.

 

Kort analys och SHL speltips Växjö Lakers – Rögle BK 25/9

Som hemmalag är Växjö Lakers favoriter till att vinna matchen. Tittar man på oddsen står Växjö Lakers i 2.40 i odds, Rögle BK i 2.60 i odds, och oavgjort går att spela till 4.35 i odds hos Betsson.

Like Växjö Lakers har även Rögle BK hållit ett relativt högt snitt med 5.5 mål per match över sina inledande två matcher. Växjö har som vi nämnde ett snitt på 7 mål per match. Även finalserien mellan de här lagen var målrika.

För nästa match vill vi tipsa om ett SHL speltips:

 

  • SHL speltips Växjö Lakers – Rögle BK 25/9, vi spelar Över 5.5 Mål (Inklusive Övertid). Går att spela till oddset 2.20 hos Betsson.

 

 

SPELA PÅ VÄXJÖ LAKERS – RÖGLE BK HOS BETSSON