Matchanalys och SHL Speltips Timrå IK – Leksands IF 26/12

Hem » Speltips » Matchanalys och SHL Speltips Timrå IK – Leksands IF 26/12

Vi tar ett djupdyk och tipsar om en match där båda lagen jagar trendbrott.

 

SHL Live Stream och Matchinfo: Timrå IK – Leksands IF 26/12

 

 

Matchen mellan Timrå IK – Leksands IF 26/12 går att streama via Cmore Hockey och CMore Live Sverige.

Mer information om SHL Spelschema och SHL live stream hittar du här.

 

SPELA PÅ SHL HOS BETSSON

 

Timrå IK status

Tack vare att Djurgårdens IF fortsatt att spela uruselt har Timrå IK kunnat undvika platsen som tabelljumbo den här säsongen. Efter ett kort uppsving under hösten har Timrå avslutningsvis spelat dåligt, mer i linje med vad vi kan förvänta oss från nykomlingarna den här säsongen. De har fyra raka förluster där man släppt in 20 mål. Det ser dystert och sannolikheten att det blir nedflyttningsplats för Timrå den här säsongen är hög.

Det är framförallt defensivt det ser dåligt ut, Timrå har släppt in 99 mål på 27 matcher. Ett snitt på 3.66 mål per match. De senaste fyra matcherna i December har det snittet legat på 5 mål per match. En trend som inte alls bådar gott, men som ligger mer i linje med vad vi kan förvänta oss från Timrå IK.

 

Leksands IF status

Leksands IF jagar sin första vinst för December. Totalt har LIF fyra raka förluster i SHL, samt att de förlorat en match mot Frölunda HC i CHL, plus en oavgjort mot Frölunda senast i CHL. I senaste CHL-matchen såg det riktigt bra ut och Leksand förtjänade att vinna matchen. Leksingarna vann skotten med 44-21 och Frölundas kvittering kom med tre sekunder kvar på klockan. Just skottstatistiken är talande för att Leksand är tillbaka på rätt spår igen. Under större delen av första halvan av säsongen har de dominerat skotten i varenda match och kunnat skapa stora problem för även de bästa försvaren i SHL.

 

Kort analys och SHL speltips Timrå IK – Leksands IF 26/12

Leksands IF är favoriter till att vinna matchen. Tittar man på oddsen står Timrå i 3.25 i odds, Leksand i 1.98 i odds, och oavgjort går att spela till 4.60 i odds hos Betsson.

Timrå IK och Leksands IF har mötts två gånger tidigare den här säsongen, över dessa två möten har Leksand en målskillnad på 11-3 och sex poäng. Vilan under de senaste två veckorna har gett Leksand tid att slicka såren från ett par tunga veckor som kantats av skador och förluster. Bortamatchen mot Timrå idag är ett perfekt tillfälle för Leksand att studsa tillbaka och avsluta året på rätt fot.

För nästa match vill vi tipsa om följande SHL speltips:

 

  • SHL speltips Timrå IK – Leksands IF 26/12, vi spelar på att Leksands IF vinner matchen (2). Går att spela till oddset 1.98 hos Betsson.

 

 

SPELA PÅ LEKSANDS IF HOS BETSSON