Matchanalys och SHL Speltips Brynäs IF – Luleå Hockey 16/10

Hem » Speltips » Matchanalys och SHL Speltips Brynäs IF – Luleå Hockey 16/10

Äntligen Hockeylördag efter att ha haft hockeytorsdag och till och med hockeytisdag. Riktigt hockeyvecka! På torsdagskvällen satt alla tre speltips som ett smäck, både Leksand och Luleå Hockey vann sina matcher. Inför morgondagens matcher fortsätter vi på Luleå-spåret.

 

Brynäs IF status

Brynäs IF:s dystra svit blev förlängd i gårdagens klassiska rivalmöte borta mot Leksands IF. Vi skrev en analys inför matchen där huvudspåret var att Leksingarna skulle fortsätta ösa in skott emot Brynäs undermåliga försvar. Vilket var precis vad som hände. Samtidigt hade Brynäs IF ändå en bra offensiv sett till skotten, men Kasimir Kaskisuo spikade igen i målet. Detsamma går inte att säga om Vehviläinen och Viktor Andren.

Dystert, ja det är nog det bästa sättet att beskriva Brynäs efter fem raka förluster. Vi vidhåller att Brynäs hör hemma i bottenstriden den här säsongen, att de med nöd och näppe klarar sig undan en kvalplats. Offensiven är OK, men bakåt är det katastrof. Sen är det såklart att tillägga att Leksand spelar helt fantastisk ishockey för tillfället, en fröjd att följa.

 

 

 

SPELA PÅ SHL HOS BETSSON

 

 

 

Luleå Hockey status

Luleå Hockey har äntligen kommit igång efter en trög start på säsongen. Med vinsten mot Djurgårdens IF igår har de ökat på till tre raka vinster. Båda lagen hade hög effektivitet sett till utdelning, det var endast 47 skott i matchen men ändå slutade det 4-6 till Luleå. Luleå tog en förkrossande ledning och ledde med 0-3 efter första perioden. Sen kom Djurgården igång men Luleå var snabba på att replikera vid alla tillfällen och höll hemmalaget på avstånd. För Djurgården var det sjunde raka förlusten men gjorde ändå en av sina bättre matcher mot Luleå.

Med vinsten klättrade Luleå upp till en nionde plats. De har fortfarande två matcher mindre spelade tillsammans med tre andra lag. Trots att försvaret inte såg lika bra ut i senaste matchen så tror vi fortsatt på att Luleå hör hemma i toppen av tabellen. Positivt var att det blev lite islossning i offensiven i senaste matchen. Luleå gjorde 27% av sina mål den här säsongen igår, sånt är viktigt för självförtroendet. De offensiva redskapen finns där, och nog ska Luleå kunna göra mer än 2.75 mål per match den här säsongen?

 

Kort analys och SHL speltips Brynäs IF – Luleå Hockey 16/10

Luleå Hockey är favoriter till att vinna matchen. Tittar man på oddsen står Brynäs IF i 2.90 i odds, Luleå Hockey i 2.18 i odds, och oavgjort går att spela till 4.35 i odds hos Betsson.

Luleå Hockey är i en perfekt position att öka på till fyra raka vinster utan förlust i morgondagens match. Brynäs IF dåliga försvar bjuder även in till att Luleås anfall kan öka på sin magra poängskörd den här säsongen. Vi tycker att oddset är lite väl högt på Luleå för tillfället och att det finns bra värde i raka tvåan. Den ska nog ned till under 2.0 innan det börjar se mer korrekt ut. Stor risk att oddsen för Luleå kommer sjunka inför nedsläpp imorgon klockan 15:15. But the early bird gets the worm!

 

För nästa match vill vi tipsa om följande SHL speltips:

 

  • SHL speltips Brynäs IF – Luleå Hockey 16/10, vi spelar på att Luleå Hockey vinner under ordinarie tid (2). Går att spela till oddset 2.18 hos Betsson.

 

 

 

SPELA PÅ LULEÅ HOCKEY HOS BETSSON