SHL är här – Experternas bästa speltips på SHL 2021/22

Hem » Speltips » SHL är här – Experternas bästa speltips på SHL 2021/22

Äntligen! Premiären är runt hörnet, väntan är över. Som vanligt är det roligt att spela på ishockeyn (med måtta). Med start från ikväll kommer vi därför kontinuerligt under säsongen dela med oss av speltips på SHL 2021/22. Om det är de bästa speltipsen, det får vi se under säsongen, resultatet lär visa sig under resans gång. Vårt mål är i varje fall att leverera bra analyser och kvalitativa SHL speltips löpande inför omgångarna varje vecka. Blir det inga lagda spel för dig, så hoppas vi ändå att bidra med underhållande läsning. Den här veckan blir således även premiären för våra speltips.

 

Luleå Hockey – Linköping HC speltips på SHL 11/9

Hemma i borgen är Luleå alltid svårslagna. Vi håller norrbottningarna högt i år efter att ha lyckats bibehålla sin kärna från förra säsongen samtidigt som lyckats få in en hel del intressanta spelare. Att Luleå Hockey börjar säsongen med Joel Lassinantti kommer göra en stor skillnad, hade de fått ha honom i kassen hela förra säsongen hade de antagligen slutat högre upp i tabellen. Sedan har de ökat på bredden framåt och vässat spetsen rejält med Linus Omark (kandidat till poängkung i SHL nästa säsong). Här är det helt enkelt klasskillnad när Linköping kommer på besök. Ett lag som vi tror kommer ta sig till slutspel med nöd och näppe, men några poäng i öppningen blir det inte för Linköping HC.

 

  • Speltips på SHL 2021/22: Luleå Hockey – Linköping HC, Luleå Hockey som Matchvinnare och Under 6.5 Mål till 2.32 i odds hos Betsson.

Ett alternativ är att spela på Under 7.5 linan till 1.94 i odds hos Betsson.

 

SPELA PÅ LULEÅ HOCKEY HOS BETSSON

 

 

Speltips på SHL 2021/22 Leksands Målvakt

Foto: Bildbyrån

 

Leksands IF – Malmö Redhawks speltips på SHL 11/9

En viktig match mellan två lag som vi tror kommer slåss om slutspelsplatserna i “fel” ände av tabellen. Framförallt målvaktssituationen som är oroande i Leksand, de har två målvakter som inte alls fått spela särskilt mycket de senaste säsongerna. Speciellt Axel Brage är ett frågetecken. Men det är snarare ett långsiktigt problem vi ser hos Leksand, något som kommer straffa sig på sikt vilket gör att de tappar i tabellen. Men här i premiären ser Leksand fina ut. De har gjort ett OK jobb med värvningar trots ett par stora tapp. Under försäsongen har de vunnit 4 av 4 matcher i CHL. Samtidigt har vi Malmö Redhawks som gjort sitt bästa för att knoppa ihop ett lag, och deras betyg kring värvningar är bra. Främst för att det var så många nya spelare som behövdes. Hela nio stycken nya spelare. På pappret ser laget bättre ut än förra säsongen, samtidigt tror vi att Malmö kommer behöva ett par omgångar för att få till spelet och kemin i kedjorna och laget.

 

  • Speltips på SHL 2021/22: Leksands IF – Malmö Redhawks, Leksands IF som Matchvinnare till 2.0 i odds hos Betsson.

 

SPELA PÅ LEKSANDS IF HOS BETSSON