Zacke om utbrottet: ”Jag får bjuda på det”

Hem » SHL Podcast » Zacke om utbrottet: ”Jag får bjuda på det”

Utbrottet i omklädningsrummet efter 0-5 hemma mot Luleå blev som det brukar kallas en ”viralare”. Patrik Zackrissons vrede gick rakt ut i tv och delades friskt på sociala medier. I SHL-podden Möter kommenterar han känslorna kring klippet.
– 
Jag får garva åt det bara, jag får bjuda på det, säger Zackrisson.

Efter en rad tunga resultat åkte Leksand på en rejäl smäll den 23 november. 0-5 på hemmaplan mot Luleå och efter matchen kablades bilder från Leksands omklädningsrum ut i direktsändning. Där fick tittarna se hur stjärnan Patrik Zackrisson välte en korg med matchtröjor, snabbt plockade upp dem innan han sparkade sönder en papperskorg.


Lyssna på SHL-podden i iTunes

Leksand slår Rögle (4.90)


Ett bevis på att spelaren bryr sig tyckte vissa. Men någon sådan symbolik låg inte bakom utbrottet, säger ”Zacke” i SHL-podden.

– Jag håller gärna sådant internt. Jag vet vad jag står och jag har inget behov av att visa det i kamera eller bild. Jag förstår väl att folk tycker det, men det blir ju också folk som tycker det är dåligt.

Vad kände du när du fattade att det hade visats i tv?
– 
Jag garvade mest bara åt det. För mig gör det inte så mycket, det är inte hela världen. Jag kan bjuda på det

Det är också ganska roligt…
– 
Ja det blir lite komiskt när man får panik över att tröjorna hamnar på golvet, det ska dem inte göra och så vidare. Jag får garva åt det bara, jag får bjuda på det. Det är inte mer än så, sedan hade jag gärna varit utan det.

Lyssna på hela podden ovan. Klippet från omklädningsrummet hittar du här: