”Hudacek till FBK kan bli en jackpott”

Hem » SHL Podcast » ”Hudacek till FBK kan bli en jackpott”

Foto: Bildbyrån

Libor Hudacek från Örebro till Färjestad. Det är en övergång som både Pär Arlbrandt och Andrée Brendheden gillar.
– Han kan bli en jackpott, säger Arlbrandt i SHL-podden.

I veckans avsnitt av SHL-podden diskuteras bland annat värvningarna innan transfer deadline i SHL. En övergång som tas upp är Libor Hudaceks flytt från Örebro till Färjestad.

– Den är spännande tycker jag. Jag tycker han har ruggigt bra skills. Han kan bli en jackpott, säger Pär Arlbrandt i podden och får medhåll från kollegan Andrée Brendheden.

– Jag tror också det. Han har jättemycket i sig. Nu har han ju spelat skadad påstod han själv, det lät ju lite oroväckande. Men annars tycker jag det känns som en spännande värvning. Jag tror han kan få ut mycket mer av sitt spel i Färjestad.

Samtidigt påpekar Mårthen Bergman i podden att Hudacek inte verkat särskilt populär hos Örebrofansen under säsongen. Andrée Brendheden har förståelse för de reaktionerna och att Örebro väljer att släppa Hudacek, trots de individuella kvaliteterna.

– Det kan man tänka sig att han inte är den största lagspelaren. Det kanske fanns en anledning till att de ville bli av med honom. Han kanske inte hade så bra och positiv inverkan på laget och när man ligger som Örebro gör nu, så vill man ha så lite orosmoment som möjligt. Jag kan förstå de Örebrosupportrar som hellre ser Wiklander gå in och kriga mer för klubbmärket än vad han gör.

Lyssna på hela avsnittet nedan!