”Har aldrig varit med om så många interna slagsmål som i HV71 förra säsongen”

Hem » SHL Podcast » ”Har aldrig varit med om så många interna slagsmål som i HV71 förra säsongen”

Bild: Bildbyrån

Nyligen kom det ut uppgifter om att flera Rögle-spelare slogs på träningen. Vissa tycker det är ett tecken på sprickor i laget, men Pär ”Arla” Arlbrandt håller inte med och avslöjar att det bråkades rejält i vårens guldlag HV71.
– Det tycker jag är bra. Jag har aldrig varit med om så många slagsmål på träningen som i HV71 förra säsongen och då blev det guld, säger Arlbrandt i SHL-podden.

Efter ytterligare en förlust brakade Rögles Edwin Hedberg och Jesper Williamsson ihop på träningen. Om man ser till hur det gick till i HV71 förra säsongen så borde det kanske premieras.
– Det tycker jag är bra. Jag har aldrig varit med om så många slagsmål på träningen som i HV71 förra säsongen och då blev det guld. Då är man engagerad och man blir av med en del frustration, säger Pär Arlbrandt i SHL-podden och fortsätter:

– Det var minst ett 10-tal under säsongen. Rejäla sådana också, för stunden. Det var väldigt snabbt över men det var många som tände snabbt. Någon gång kastade de även handskarna. Det höll inte på så länge, kanske fem-tio sekunder.

Vem slogs mest?
– Oscar Sundh brukade vara inblandad i en del kontroverser. Samtidigt ska det tilläggas att han nog var den mest populäre spelaren i gruppen men han brinner lätt till. Men det glöms fort.

Vinner HV71 nästa match? Just nu dubblar vi din första insättning upp till 1000 kr. Spela på SHL här.

Lyssna på podcasten i iTunes

(Snacket om fighterna i HV71 är ungefär vid 16.45).

One Reply to “”Har aldrig varit med om så många interna slagsmål som i HV71 förra säsongen””