”DIF-Skellefteå är den tråkigaste matchserien”

Hem » SHL Podcast » ”DIF-Skellefteå är den tråkigaste matchserien”

Djurgården har vänt underläge i matchserien och klubbikonen Christian ”Fimpen” Eklund borde vara nöjd. Men icke då.
– Även fast jag är djurgårdare tycker jag att det är den tråkigaste matchserien, säger han i SHL-podden.

I det första kvartsfinalmötet mellan Djurgården och Skellefteå blev Stockholmarna lite tagna på sängen. Skellefteå kontrollerade matchen på Hovet och vann med 2-0. Djurgården studsade dock tillbaka i match två och när serien kom tillbaka till Stockholm vann de på nytt. Dock inte särskilt välförtjänt. Skellefteå dominerade i spelet och det var i mångt och mycket målvaktskampen som gjorde att Djurgården gick upp ledning med 2-1 i matcher.
– En viktig seger. Det är skönt att få med sig segrar som man inte är värd i ett slutspel, säger Djurgårdsikonen Christian ”Fimpen” Eklund i det senaste avsnittet av SHL-podden.

Fimpen är dock inte nöjd med hur matchserien har varit. Medan de övriga tre serierna i SM-slutspelet är heta bataljer så har matcherna mellan Djurgården och Skellefteå varit för svala, menar Fimpen.
– Även fast jag är djurgårdare tycker jag att det är den tråkigaste matchserien. Det finns ingen hetta. Det känns inte som att det är slutspel, bara två lag som vill spela av matcherna, säger han och fortsätter:
– Den har alla ingredienser för vara en grym jävla matchserie. Det är jämna matcher och bra publik, men jag har inte känt av den där riktiga slutspelshettan. Djurgården kanske sparar det till finalen.

Lyssna på SHL-podden i iTunes