Sanny Lindström: ”Ejdsell ser brutalt bra ut”

Hem » SHL Podcast » Sanny Lindström: ”Ejdsell ser brutalt bra ut”

Kan Victor Ejdsell vara en av säsongens bästa värvningar? Kommer backduon Jonathon Blum och Vojtech Mozik att kunna fylla tomrummet efter två tunga namntapp på försvarssidan?
– Det läskas lite i munnen när man hör namnen in, men namnen ut är ju faktiskt riktigt vassa också, säger Pär ”Arla” Arlbrandt i SHL-poddens Färjestadsavsnitt.

Färjestad BK vann grundserien och var en match från att knipa en finalplats förra säsongen. Inför SHL-premiären har de rustat med en av ligans kanske bästa värvningar – i alla fall om du frågar poddens gäst Sanny Lindström.

– Forwardsmässigt tycker jag att det ser jättebra ut. Victor Ejdsell, jag har sett någon träning, matcher och sådär och han ser brutalt bra ut. Jag tror faktiskt han kommer kunna dominera den här ligan. Jag håller honom väldigt, väldigt högt, som en av de bästa värvningarna inför den här säsongen. Han tillsammans med Micke Lindqvist kommer att kunna skada försvar, det är en sak som är säker.


Lyssna på SHL-podden i iTunes

Färjestad vinner guld? 5.50


Att forwardsparet kommer att ”skapa kaos” instämmer panelen om innan Pär Arlbrandt bryter in med sitt stora frågetecken kring säsongens trupp:

– Backsidan är mitt lilla aber här. Blum och Mozik blir ju väldigt avgörande, vad har du sett?

– Mozik har ju ett väldigt, väldigt bra skott. Lite kantig i spelet, men bra skott, okej förstapass. Jag tror han kommer kunna bli bra. Men om man säger att de ska ersätta (Jesse) Virtanen och (Mikael) Wikstrand så ja, det är väl det det hänger på. Klarar de att göra det kommer de att bli riktigt bra. Gör de inte det kommer de fortfarande vara trea, fyra där någonstans såklart. Men det hänger på Blum och Mozik, definitivt, säger Lindström.