”Det såg inte direkt ut som att Cehlin hatade att göra två mål mot Rögle”

Hem » SHL Podcast » ”Det såg inte direkt ut som att Cehlin hatade att göra två mål mot Rögle”

Bild: Bildbyrån

Patrick Cehlin fick lämna Rögle efter förra säsongen och när han i helgen gjorde två mål mot sitt gamla lag visade han tydligt att målen betydde något för honom.
– Det såg inte direkt som att han hatade att göra två mål mot Rögle. Han hade varit nöjd även om de hade torskat. Jag kan inte hela historien men det kändes som att det var mycket aggressioner bakom, säger Pär Arlbrandt i senaste avsnittet av SHL-podden.

Patrick Cehlin stack 2012 över till NHL men efter tre säsonger utan någon match i världens bästa liga vände han 2015 hem till Sverige och valde så Rögle. Han gjorde 36 poäng på 52 SHL-matcher och krönte säsongen med att spela VM.

Förra säsongen blev söndertrasad på grund av en hjärnskakning och efter 17 matcher spelade han inte en minut mer efter jul. Trots att klubben kommunicerade kring hans skada ryktades det flitigt att han och lagkamraten Sebastian Vännström (även han skadad) var klara för andra klubbar och till slut fick Cehlin inget nytt kontrakt med Rögle och skrev på för Luleå.

I helgen var han tillbaka i Lindab Arena och leverade då en klassisk ”släkten är värst”-insats. Han gjorde Luleås båda mål och vid 2-0-målet visade han tydligt att det var skönt att göra mål mot Rögle.
– Det såg inte direkt som att han hatade att göra två mål mot Rögle. Han hade varit nöjd även om de hade torskat. Jag kan inte hela historien men det kändes som att det var mycket aggressioner bakom, säger Pär ”Arla” Arlbrandt i senaste avsnittet av SHL-podden.

– Det gjorde det faktiskt och han är fruktansvärt bra. Han såg ut som att han ar nöjd med sitt klubbval, fyller före detta Rögle-kaptenen Andrée Brendheden i.

CEHLIN PÅ SHL.SE
CEHLIN PÅ ELITESPROSPECT

Vinner Rögle nästa match? Just nu dubblar vi din första insättning upp till 1000 kr. Spela på SHL här.

Lyssna på podcasten i iTunes