Veckans bästa på Twitter: ”Ta dina två matcher och försvinn härifrån”

Hem » SHL Nyheter » Veckans bästa på Twitter: ”Ta dina två matcher och försvinn härifrån”

twittertoppen

Twitter vimlar av hockeyentusiaster. Experter blandas med hockeyspelare och fans, alla tycker någonting – om allting! NordicBet har plockat ut veckans (okej då, ett par veckors på grund av Karjala Cup) bästa tweets.

1. Ja, ja, ja, det är möjligt att vi smyger in en Hockeyallsvensk tweet här men må så vara. Västerviks back Joakim Englund pryder sin Twitter-profil med orden ”Slår Allsvenskans snyggaste sarg ut.”. Något som inte uppskattades av Moras forward Mathias Bromé.

2. Rasmus Dahlin är 16 år och gör redan mål i NHL. Då får man den här gosiga behandlingen av lagkamraterna. Svårt att inte dra på smilbanden.

3. Djurgårdens informationsansvarige Jimmy Peterson nyttjar modern teknik på ett föredömligt sätt.

4. Rasmus Dahlin igen. Eller vänta, inte riktigt, men åldersmässigt inte jättestor skillnad. Och visst är Figren nåt på spåren: idrott berör. Så himla fint.

5. Populäre programledaren på Fan-TV, Björn Johnson, är inte helt oäven på skridskor. Åtminstone inte när han står stilla. Här förevigad av namnen och förre Djurgårdshjälten Björn Nord.

6. Håkan Södergren skojar inte sällan till det. Här en av de bättre när han skickar en pik till den ständigt instruerande superduperexperten Erik Granqvist i Viasat.

Vill du nominera någon till veckans bästa SHL-tweet?
Hashtagga #SHLbloggen på tweeten så kollar vi upp!