Veckans bästa på Twitter: ”Stor jävla dag imorgon!”

Hem » SHL Nyheter » Veckans bästa på Twitter: ”Stor jävla dag imorgon!”

bb150218bb883

Twitter vimlar av hockeyentusiaster. Experter blandas med hockeyspelare och fans, alla tycker någonting – om allting! NordicBet har plockat ut veckans bästa tweets.

1. Jakob Porser, en av hjärnorna bakom spelet Minecraft, har ett Luleå-hjärta stort som hela Norrbotten. Den gångna veckan slog det några extra slag för Jan Sandström som firade match 888 och därmed knep SHL-rekordet för antalet grundseriematcher av David Petrasek.

2. Pappa Patrik är i Toronto och kollar på storebror Filip i World Cup men har ändå koll på att lillebror presenterat sig i SHL, genom att ha pangat dit 1-1 för Leksand mot Djurgården, efter nästan ett års skadefrånvaro.

3. Igenkänningsfaktorn hos undertecknad är så hög att den åker upp bland molnen när NSD.se:s hockeybloggare Jimmy Stålnacke smyger in en fin hyllning till Luleås megatalang Isac Lundeström. Men shit vad bra jag var var med Jiri Kucera!

4. Björn Oldeen är inte bara en utmärkt programledare och kommentator, han är också en hejare på att motivera sin spel. Hur matchen slutade? Det behöver vi inte prata om.

5. Det var en och annan halftafflig domarinsats i de första omgångarna vilket parodikontot @intedomarbasen inte var sent med att uppmärksamma. Vi tackar och bockar för skrattet!

6. Självdistans bland supportrar tycker vi är en höjdare. Här får alla ”experter” sig en passning då bottentippade Leksand oväntat placerat sig på en fjärdeplats i tabellen. Sedan dess har laget spelat två matcher och ”experterna” känner sig nog inte alltför stressade kring jumbotippningen.

7. Och slutligen har vi en syrlig reflektion från en fotbollssupporter kring att Mats Rosseli Olsen fanns på isen i Frölundas premiär mot Malmö.

Vill du nominera någon till veckans bästa SHL-tweet?
Hashtagga #SHLbloggen på tweeten så kollar vi upp!