Var hittar man streamingtjänster för ishockeyligor?

Hem » SHL Nyheter » Var hittar man streamingtjänster för ishockeyligor?

När det gäller att hitta streamingtjänster för ishockeyligor har du förmodligen hört uttrycket "Var det finns en vilja, finns det en väg".

Men var ska du vända dig för att se dina favoritlag i aktion? Från NHL till internationella ligor finns det olika plattformar som erbjuder direktsända matcher, höjdpunkter och mer.

Låt oss utforska några av de bästa alternativen som finns tillgängliga för att se till att du aldrig missar en slagskott eller en spektakulär räddning.

NHL TV: Titta på varje match live

Om du är en inbiten hockeyfanatiker, tillåter NHL TV dig att se varje match live med lätthet. Med NHL TV kan du följa all action från dina favoritlag, oavsett om de spelar hemma eller på bortaplan. Denna streamingtjänst erbjuder omfattande täckning av alla NHL-matcher, vilket ger dig möjligheten att aldrig missa en enda spännande stund.

Inte nog med att NHL TV erbjuder direktsända matcher, det ger också tillgång till en mängd ytterligare innehåll för att förbättra din hockeytittarupplevelse. Från djupgående analyser och kommentarer till klassiska matcher och bakom kulisserna-material, levererar NHL TV allt en passionerad fan kan önska sig.

Möjligheten att kunna streama matcher på olika enheter innebär att du kan njuta av högkvalitativ hockeyaction var du än befinner dig. Oavsett om du är hemma, på jobbet eller är på språng, ser NHL TV till att du förblir uppkopplad till spelet du älskar. Säg adjö till att missa matcher och hej till en värld av hockey vid dina fingertoppar med NHL TV.

ESPN+: Täckning av olika ligor

Få tillgång till täckning av olika ligor med ESPN+, som erbjuder ett brett utbud av sportinnehåll för passionerade fans. Oavsett om du är en hängiven hockeyentusiast eller gillar att följa flera ligor, har ESPN+ dig täckt med sin omfattande bevakning.

Här är vad du kan förvänta dig från ESPN+ när det gäller ishockey och mer:

 • NHL: Streama direktsända matcher, höjdpunkter och analyser från National Hockey League.
 • AHL: Följ American Hockey League-action med utvalda matcher tillgängliga för strömning.
 • IIHF: Ta del av internationella tävlingar, inklusive IIHF World Championship och World Junior Championship.
 • KHL: Utforska matcher från Kontinental Hockey League, med lag från Ryssland, Finland och mer.
 • College Hockey: Dyk in i collegescenen med täckning av NCAA Division I-matcher och turneringar.

Med ESPN+ kan du hålla dig uppdaterad om alla dina favoritligor och upptäcka nya spännande matcher i ishockeyvärlden.

Sportsnet Nu: Kanadensisk Hockeyspel

Upplev kanadensisk hockeyaction som aldrig tidigare med Sportsnet Now, din go-to-streamingtjänst för alla spännande matcher och höjdpunkter. Sportsnet Now erbjuder omfattande täckning av olika kanadensiska hockeyligor, inklusive NHL, CHL och mer, vilket säkerställer att du aldrig missar en enda stund av ishockeyexalteringen. Med Sportsnet Now kan du streama direktsända matcher, ta igen repriser och njuta av djupgående analyser från expertkommentatorer, allt från bekvämligheten av ditt eget hem eller när du är på språng.

Oavsett om du är en hängiven fan av Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens eller något annat kanadensiskt hockeylag, har Sportsnet Now dig täckt med exklusiv tillgång till deras matcher och bakom kulisserna-innehåll. Håll dig uppdaterad med de senaste resultaten, höjdpunkterna och de senaste nyheterna inom den kanadensiska hockeyvärlden med Sportsnet Now omfattande täckning.

Missa inte några hårda tacklingar, spektakulära mål eller matchvinnande räddningar – anmäl dig till Sportsnet Now idag och fördjupa dig i den hjärtskärande handlingen i kanadensisk hockey.

KHL TV: Tillgång till internationella ligor

Fortsätt din hockeyströmningsresa med KHL TV, vilket ger dig tillgång till internationell ligahandling bortom de kanadensiska hockeyligorna. När du prenumererar på KHL TV får du njuta av:

 • Direktsändning av Kontinental Hockey League (KHL) matcher med topp europeiska lag.
 • Tillgång till matchhighlights, spelarintervjuer och bakom kulisserna-innehåll.
 • Flerspråkiga kommentarsalternativ för att förbättra din tittarupplevelse.
 • Repriser på begäran, så att du aldrig missar en spännande stund på isen.
 • Tabeller, statistik och analys för att hålla dig informerad om det senaste inom internationell hockey.

Med KHL TV kan du fördjupa dig i den fartfyllda och mångsidiga världen av europeisk hockey, där du bevittnar toppklassiga lag slåss på isen. Oavsett om du är en inbiten fan av KHL eller bara vill utvidga dina hockeyhorisonter, erbjuder KHL TV en omfattande strömningstjänst skräddarsydd för internationella hockeyentusiaster.

NBC Sports Gold: Premium Hockey Streaming

Upptäck en exklusiv port till premium hockeyströmning med NBC Sports Gold, som erbjuder enastående tillgång till direktsända matcher, höjdpunkter och omfattande täckning för hängivna fans. Med NBC Sports Gold kan du fördjupa dig i en värld av hockey, från NHL till internationella turneringar, allt från bekvämligheten av din egen skärm. Njut av flexibiliteten att titta på matcher live eller på begäran, vilket säkerställer att du aldrig missar en slagskott, räddning eller mål.

NBC Sports Gold erbjuder en omfattande tittarupplevelse, vilket gör att du kan komma åt innehåll på flera enheter, oavsett om du är hemma eller är på språng. Dyk in i handlingen med exklusiva bakom kulisserna-bilder, expertanalyser och intervjuer med dina favoritspelare och tränare. Håll dig uppdaterad med realtidsuppdateringar och interaktiva funktioner som förbättrar din totala tittarupplevelse.

Nöj dig inte med undermåliga strömningstjänster – höj din hockey-tittarupplevelse med NBC Sports Gold och gör dig redo att bevittna spänningen i spelet som aldrig tidigare.

Eurosport Player: Täckning av europeiska ligor

När du utforskar Eurosport Player för dina hockeyvisningsbehov kan du förvänta dig ett utbud av funktioner anpassade för att förbättra din upplevelse. Bevakningen av europeiska ligor är ett framträdande erbjudande från Eurosport Player, vilket ger dig tillgång till spännande matcher och djupgående analyser.

Tillgängligheten av europeiska ligor på Eurosport Player gör det till en populär streamingtjänst för dedikerade fans.

Eurosport Player: Funktioner

Eurosport Player erbjuder omfattande täckning av europeiska ishockeyligor och ger fans en bekväm och engagerande streamingupplevelse. Här är några nyckelfunktioner som gör Eurosport Player till en plattform som ishockeyentusiaster inte kan vara utan:

 • Direktsändning av toppmatcher från europeiska ishockeyligor
 • Möjlighet att se repriser av matcher du kan ha missat
 • Tillgång från flera enheter för att se matcher på din föredragna skärm
 • Interaktiv visningsupplevelse med spelarstatistik och liveuppdateringar
 • Möjlighet att ställa in påminnelser för kommande matcher så att du aldrig missar en match

Med dessa funktioner ser Eurosport Player till att du är uppkopplad till all action som sker i de europeiska ishockeyligorna, vilket gör det till ett måste för alla passionerade fans.

Europaligan täckning: Tillgänglighet

Fortsättande från funktionerna som erbjuds av Eurosport Player expanderar tillgängligheten av täckningen av europeiska ligor streamingtjänstens räckvidd för att inkludera ett varierat urval av ishockeyligor över kontinenten. Eurosport Player ger tillgång till framstående europeiska ligor, vilket gör det möjligt för dig att följa alla händelser från toppklubbar och spelare. Nedan följer en uppdelning av några av de europeiska ishockeyligor du kan följa via Eurosport Player:

Liga Representerade länder
SHL (Sverige) Sverige
Liiga (Finland) Finland
DEL (Tyskland) Tyskland
Extraliga (Tjeckien) Tjeckien
National League (Schweiz) Schweiz

YouTube TV: Se höjdpunkter och repriser

Fånga höjdpunkter och repriser av ishockeymatcher på YouTube TV för att hålla dig uppdaterad om alla spännande ögonblick. Med YouTube TV kan du fördjupa dig i ishockeyvärlden och aldrig missa ett slag. Här är fem skäl till varför YouTube TV är en utmärkt plattform för att ta del av ishockeyhöjdpunkter och repriser:

 • Live-matchhöjdpunkter: Njut av snabba sammanfattningar av de mest spännande ögonblicken från live-matcher.

 • Fullständiga matchrepriser: Se fullständiga matchrepriser för att återuppleva handlingen när det passar dig.

 • Topp-spel: Få tillgång till kuraterade höjdpunktsrullar som visar de bästa spelen från matcherna.

 • Spelarintervjuer: Lyssna direkt från spelarna i eftermatchintervjuer.

 • Analysshower: Dyk djupare in i spelsstrategier och spelarprestationer med insiktsfulla analysshower.

YouTube TV ger en omfattande möjlighet att fördjupa dig i ishockeyvärlden, vilket säkerställer att du aldrig missar ett ögonblick av spänningen.

Vanliga frågor

Kan jag se klassiska spel och dokumentärer på dessa streamingtjänster?

Ja, du kan titta på klassiska spel och dokumentärer på dessa streamingtjänster. De erbjuder en mängd olika innehåll för att tillgodose dina intressen. Dyk in i den rika historien och fascinerande berättelserna inom ishockeyvärlden.

Finns det några begränsningar för vilka enheter jag kan använda för att komna åt dessa strömningstjänster?

Du kan komma åt de flesta streamingtjänster på olika enheter som smarta TV-apparater, smartphones, surfplattor och datorer. Kontrollera kompatibiliteten med din föredragna enhet för att säkerställa en smidig tittarupplevelse utan begränsningar.

Finns det några extra avgifter eller dolda kostnader förknippade med att prenumerera på dessa streamingtjänster?

När du prenumererar på dessa streamingtjänster kan du stöta på extra avgifter eller dolda kostnader. Håll utkik efter eventuella extra avgifter som kan dyka upp, så att du kan budgetera på rätt sätt och njuta av oavbruten tittning.

Kan jag streama live-spel på flera enheter samtidigt med dessa tjänster?

Ja, du kan strömma direktsända spel på flera enheter samtidigt med dessa tjänster. Det är bekvämt för hushåll med olika visningspreferenser. Njut av att se dina favoritspel samtidigt på olika skärmar utan problem.

Finns det några blackout-restriktioner för lokala matcher på dessa streamingtjänster?

Lokala matcher kan ha blockeringar på strömningstjänster. Kolla de små detaljerna för att veta om ditt område påverkas. Njut av dina favoritlag utan avbrott genom att vara medveten om eventuella blockader.

Slutsats

Oavsett om du är en hängiven NHL-fan eller intresserad av internationella ligor, finns det gott om streamingtjänster tillgängliga för att tillfredsställa ditt hockeybegär. Från NHL TV för direktsänd matchtäckning till ESPN+ för olika ligor kommer du aldrig att missa en slagskott igen.

Med alternativ som Sportsnet Now, KHL TV och NBC Sports Gold kan du uppleva hockeyaction från hela världen.

Så ta din tröja, luta dig tillbaka och njut av spelet!