NordicBet Fan Awards

Hem » SHL Nyheter » NordicBet Fan Awards

Årets Fan

En utmärkelse för den som bäst kämpar för sitt lag från läktaren. Som alltid är där, i vått och torrt. Som aldrig ger upp hoppet för laget som och som alltid är en förebild för andra fans. Priset till Årets Fan kommer att vara 10 000 kronor till fanklubben samt två säsongsbiljetter för nästa säsong, att använda själv eller ge till någon som borde gå på fler matcher.

ÅRETS TIFO 

Ett bra tifo är guld värt. Det får igång både spelare och publik. Ett bra tifo förtjänar att leva längre än de gör idag. Priset för Årets Tifo är 10 000 kronor till den vinnande tifo-gruppen.

ÅRETS ASSIST 

Årets Assist ska gå till någon eller några som gör det där lilla extra för svensk ishockey. De som sprider glädje, kunskap eller bara hjälper till lite mer än andra. De som får hjulen att snurra kring lag och fans. De som får andra att förstå hur kul det är med hockey. Årets Assist kan gå till en person, en grupp personer ett företag eller organisation. Priset för Årets Assist kommer att annonseras i samband med att vinnaren/vinnarna utses.