”Tror inte Frölunda blir lika bra som i fjol”

Hem » Intervju » ”Tror inte Frölunda blir lika bra som i fjol”
Johan Svensson

Foto: Bildbyrån

SHL-premiären stundar och NordicBet slog en pling till ett gäng hockeyexperter för att ta reda på vad de tror om den kommande säsongen. Här ger superbloggaren Johan ”Mr Madhawk” Svensson sina tankar inför säsongen 2016/17.

Vilka tre spelare är du mest nyfiken på i SHL den här säsongen och varför?

– Jag slår ihop Skellefteås Joakim Lindström och Oscar Möller till en. Jag är nyfiken på vad de går för nu efter att ha varit ute i KHL, av den enkla anledningen att de var väldigt duktiga spelare när de lämnade.

– Jag är också intresserad av vad Ryan Gunderson går för i Brynäs. Han var jättebra senast han spelade i SHL och har skrivit på ett långtidskontrakt med Brynäs.

– Och sen är jag spontant nyfiken på vad Viktor Olofsson kan uträtta i Frölunda. Han var jätteduktig i Modo och det ska bli intressant att se vad han kan uträtta i en bättre miljö men med hårdare konkurrens.

Vilken ung talang tror du kan få sitt absoluta genombrott?

– Jag tror att Lukas Vejdemo kan få ett jättestort genombrott när han nu får ett större ansvar i Djurgården. Han var där förra säsongen och var bra redan då men jag tror han kan bli riktigt bra i år.

Vad är du allra mest spänd/nyfiken på i premiäromgången?

– Hur Frölunda står sig som mästare. De har ett halvt nytt lag så det blir intressant att se hur de klarar det. De har väldigt många nya spelare framför allt på backsidan och jag tror inte de kommer att vara lika bra som de var i fjol. De kanske kan bli det på sikt men jag tror inte de kommer att vara det i början i alla fall.

 

Vinner Frölunda nästa match? Just nu dubblar vi din första insättning upp till 1000 kr. Spela på SHL här.