Tatueringen som hyllar Djurgårdslegendaren

Hem » Intervju » Tatueringen som hyllar Djurgårdslegendaren

fil-2016-11-02-18-01-05

Christian ”Fimpen” Eklund gillade verkligen sina lagkamrater i Djurgården. Vissa mer än andra. I ”SHL-podden möter” berättar han om sin tatuering av vännen och förre Djurgårdsstjärnan Nichlas Falk.
– Vi satt på en fest hemma hos Falk och så hade Falkens granne Esbjörn köpt en tatueringshumla, en maskin. Så satt vi där och drack lite för mycket, och så gjorde jag en tatuering av Nichlas Falk här. Det ser inte så mycket ut som honom, säger ”Fimpen” och skrattar.

Nichlas Falk spelade i Djurgården mellan 1995 och 2011. Den legendariske Djurgårdscentern hade många fans men frågan är hur många som tatuerat in ett ”porträtt” av honom på kroppen? Hans förre lagkamrat Christian ”Fimpen” Eklund har.
– Här är ”Falken” och här står nummer 16. Där här är hans musche. Den är vacker. Jag gjorde den och även det här fina lejonet, säger ”Fimpen” i SHL-podden och visar upp tatueringen på bilden ovan.
– Vi satt på en fest hemma hos Falk och så hade Falkens granne Esbjörn köpt en tatueringshumla, en maskin. Så satt vi där och drack lite för mycket, och så gjorde jag en tatuering av Nichlas Falk här. Det ser inte så mycket ut som honom, säger ”Fimpen” och skrattar innan han avslutar med ett råd till alla lyssnare:
– Så köp ingen humla om ni är på fest.

Vinner Djurgården sin nästa match? Just nu dubblar vi din första insättning upp till 1000 kr. Spela på SHL här.

-> Lyssna på SHL-podden på iTunes