”Rögle är riktigt, riktigt bra för dagen”

Hem » Bloggar » ”Rögle är riktigt, riktigt bra för dagen”

Redan fredag igen och medvind i tipsen där både Färjestad (1.56) och mål i öppen kasse Örebro-Växjö (3.50) satt senaste omgången. Rögle behövde tyvärr övertid på sig för att avgöra mot Djurgården, annars hade det varit jackpott. Men ändå bra utdelning. Kollade för övrigt just den matchen och Rögle är riktigt riktigt bra för dagen. Långa stunder i andra perioden tryckte man ner Djurgården ordentligt som där och då räddades av SHL-debuterande Rämö i målet.


Notabelt också att Brynäs var otroligt bleka för tredje matchen i rad. Det ser helt enkelt inte bra ut. Min optimism inför säsongen angående Gävlelaget med motiveringen att ”flertalet lirare verkligen brinner för klubbmärket” känns just för stunden som en grov felkalkylering från min sida.


Omgångens säkra: Djurgården-Malmö 1:a (1.80)

Såg som sagt Djurgården senast och även om jag tycker Rögle kanske var det lite bättre laget sett över 60 minuter så gjorde man ändå en bra insats. Hemma på Hovet är man starka och nu är det inte heller serieledarna man möter utan ett Malmö som blandar väldigt mycket. Summa summarum tycker jag ettan känns stark här.

Till oddset


Omgångens drag: Växjö-Rögle 2:a moneyline (2.20)

Det skiljer 15 poäng och en jäkla massa självförtroende mellan lagen och även om man kollar spelare för spelare så tycker jag att Rögle ser starkare ut för stunden. Därför är det i mina ögon väldigt märkligt att Växjö är relativt stora favoriter här. Den våghalsige går på raka tvåan (3 ggr), men jag garderar mig med seger efter övertid/straffar. Abbott får ut mycket av sitt lag varje match så risken för mättnad ser jag som obefintlig!

Till oddset


Omgångens x: Frölunda-Luleå (4.40)

Som jag varit inne på förut börjar jag känna att Luleåmaskinen har lagt i nästa växel och är på väg att växla upp ytterligare. Försvarsspelet ser stabilt ut och dessutom har man fått tillbaka Gustafsson/Olausson, det betyder mycket. Frölunda har efter de två inledande förlusterna övertygat och detta kan mycket väl vara ett framtida finalpar till våren! Kan nästan garantera en jämn och tät match här och till detta smaskiga odds så åker keramiken in. 2-2?

Till oddset


Trevlig helg!

//Pär