Arlbrandt: ”Väntar en reaktion här”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Väntar en reaktion här”

Bra omgång i går där jag hittade både Växjö och Örebro till trevliga odds medan skrällen Linköping väl inte var direkt nära… ?. Dock vidhåller jag med en dåres envishet att ett lag i SHL alltid är spelbart i längden om man får över 5 gånger för så jämn är vår liga.

I kväll laddar vi upp för en spännande semifinal i handbolls-VM och jag blir lika glad varje gång man ser en grupp som så himla tydligt har hittat rätt med varandra. Den där lagkänslan gör underverk med ett lag! Jag har ju ofta inom hockeyn försökt betona hur viktigt det är att komma samman som grupp och jag tror många som inte har sysslat med lagidrott inte riktigt förstår skillnaden mellan ett lag och ett gäng med duktiga individualister.


Lördagens säkra: Frölunda-Brynäs 1 hcp -1,5 (1.97)

Frölunda har ju som bekant inte fått resultaten med sig, men spelet har varit rätt bra flertalet perioder och här tror jag det kan komma en ketchupeffekt! Brynäs tar visserligen sina poäng men med en skadelista på toppspelare som är allt annat än munter och ett spelschema som är tufft, så tror jag att det lätt kan komma en dipp. När ett supermotiverat Frölunda står på andra sidan så tvekar jag inte på att banka in hcp-spelet!

Till oddset


Lördagens drag: Leksand-Djurgården 1 (1.97)

Det var en minst sagt irriterad Björn Hellkvist efter gårdagens sämre insats mot Oskarshamn men är det något som är signifikant för Hellkvist så är det att han brukar få sina lag med sig och då väntar en reaktion här. Djurgården är iskalla för stunden och det är lite turbulent utanför isen också med uttalanden till höger och vänster. Tror starkt på hemmalaget här.

Till oddset


Lördagens skräll: Färjestad-Örebro x (4.35)

Oerhört skön och viktig seger för Färjestad igår och dessutom med mål i PP, bara en sån sak! Här har vi lite derbykänsla och det brukar bli väldigt jämnt och tätt mellan dessa lag. Tycker det är fint värde på krysset.

Till oddset


Lyyycka till!


Missa inte veckans SHL Playbook