Arlbrandt: ”Jag vågar inte räkna ut Frölunda”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Jag vågar inte räkna ut Frölunda”

Då var det äntligen dags för kvartsfinaler, det är ju nästan det stadiet man gillar mest! Många lag är kvar, två matcher varje kväll och alla har en åsikt om det mesta. ?

Jag kommer även jag försöka växla upp med lite fler bloggar och kommer köra enligt formatet ett ”?”, ett ”! ” och ett speltips.


Dagens ?

Frölunda har under mars och april spelat dubbelt så många matcher som sin motståndare Rögle, som dessutom har plusstatistik på göteborgarna i grundserien. Hade det inte varit att jag har så stor respekt för den vinnarkultur Frölunda fått med sig under de senaste åren hade jag trott stenhårt på Rögle men jag vågar faktiskt inte räkna ut Frölunda så lätt. Det här laget älskar att spela viktiga matcher!


Dagens !

Örebro visade med all önskvärd tydlighet att man föredrog Leksand framför Skellefteå och det säger jag ingenting om, hade resonerat likadant om jag stod i örebrobåset sista matchen mot Färjestad. Men det blev lite dumt på slutet och sånt brukar ha en tendens att ge motståndarna extra bränsle. Undrar hur många gånger det kommer nämnas i Leksands omklädningsrum innan första matchen…


Dagens speltips: Skellefteå-Luleå under 4,5 mål (2.30)

Oj, vilket kanonodds vi får här. Är det något Bulan Berglund älskar så är det att stänga ner offensiva lag, så gissa om Möller & Co kommer få lite tid på sig med pucken. Tror det kommer vara en väldigt försiktig första match och jag tycker att det borde vara favoritodds på under 4,5 mål.

Till oddset


Nu åker vi!

/Pär


Kolla in veckans SHL playbook