”Till det oddset lirar jag alla dagar i veckan!”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Till det oddset lirar jag alla dagar i veckan!”

Äntligen har det, som vi tjatat om i podden för er som lyssnar där, tagits krafttag mot framför allt alla slashingar. Det har varit enormt frekvent förekommande, då det inte har renderat i utvisning. Bra där SHL! Hoppas det sprider sig ner till alla divisioner och nivåer för jag har själv blivit närmast uppgiven när jag stått i båset för J20 under hösten och sett alla hugg som inte beivrats (dock åt båda håll vill jag poängtera, så inte så att mitt lag blivit extra drabbat).

Svårt att undgå att inte imponeras av Luleå alltså. Pratar en hel del med Niklas Olausson och deras reseschema den senaste tiden har inte varit att leka med, men lik förbenat är man nästan oslagbara för tillfället. Måste credda ledarteamet ordentligt som lyckas få spelarna att prestera match efter match.

Tipsen går lite halvtrögt för tillfället med oftast ett eller två rätt av tre, men nu gör vi ett sista ryck innan landslagsuppehållet!

Provar med två drag och en skräll denna helg då jag helt enkelt inte hittar någon favorit som jag tror helhjärtat på.


Lyssna på SHL-podden i iTunes


Drag 1: Brynäs-Växjö 2 (2.65)

Är det ändå inte en liten vändning vi håller på att få se hos Växjö för tillfället? Magkänslan säger så och medan Brynäs haft två tuffa torskar på slutet så kommer Växjö med en stark trepoängare i ryggen. Jag skulle inte alls bli förvånad om man tar en ny trea här och i min värld ska man nog vara knappa favoriter i denna match. Men det är man icke och jag provar att lira tvåan här!

Till oddset


Drag 2: Luleå-Färjestad 1 (2.08)

Som jag skrev i texten ovan är jag grymt imponerad av Luleå och i den form man befinner sig i för dagen går det helt enkelt inte att inte tippa på laget. Får vi dessutom över dubbla oddset på hemmaplan är liret givet för mig!

Till oddset


Skrällen: Skellefteå- Leksand 2 (4.80)

Har sagt till mig själv att inte ge Leksand fler chanser, men nu har man dubbla segrar i ryggen och möter ett Skellefteå som inte alls imponerade under gårdagen. Rätt så jämn match på förhand enligt mig och jag fick gnugga mig både en, två och tre gånger i ögonen för att tro på att det verkligen stod 4.80 i Leksands oddskolumn. Till det oddset lirar jag alla dagar i veckan!

Till oddset


Lycka till!