Arlbrandt: ”Sveriges kanske bästa lag för närvarande”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Sveriges kanske bästa lag för närvarande”

Fredag igen och på ett par veckor har det gått från svinkallt och många decimeter snö till 10-15 grader och emellanåt sol, vårkänslorna börjar infinna sig!

I samband med det vet ju varje hockeyintresserad person att matcherna kommer betyda mer och mer och det är ju sannerligen inget undantag denna säsong. Vi vet att ett lag kommer ryka och för den föreningen väntar ett tufft öde.

Bra form i podden där två av tre spel satt, bland annat Skellefteå som i alla fall i min bok är det formstarkaste laget i SHL just nu!


Lördagens säkra: Frölunda-Djurgården 1 (1.78)

DEN vändningen Frölunda bjöd på igår satt nog extremt skönt för hela klubben, speciellt då med all Luleå-koppling som tränarna har. Tror det kan vara en sådan match som gör att vinden vänder och att målskyttet kan lossna en smula. Djurgården åkte i sin tur på en tuff vändning och behöver några segrar till för att känna sig säkra på åttondelsfinal, men jag tror inte den kommer här.

Till oddset


Lördagens drag: Linköping- Örebro 2 (2.32)

Det tar emot i hjärtat men att få 2.32 på ett Örebro som krigar för att nå hemmafördel i slutspelet, och tog en fin skalp igår när Rögle besegrades, mot ett Linköping som blev helt blåsta av banan mot Skellefteå och sedan faktiskt fick med sig en pinne igår mot Växjö är för högt för att inte rekommendera. Tuff skadesituation och en osäkerhet runt målvakterna gör inte det hela bättre.

Till oddset


Lördagens skräll: Rögle-Skellefteå 2 (3.25)

Skräll och skräll, men oddset är oerhört högt på Sveriges kanske bästa lag för närvarande tycker jag. Man möter ett Rögle som jag visserligen imponerats djupt av denna säsong, men där veckan inneburit två raka torsk. Öppen match men formbarometern väger över åt Skellefteå som med en seger faktiskt har minichans på seriesegern!

Till oddset


Lyyyycka till!

/Pär

Missa inte veckans SHL-podden