”Rögle har kommit igång ordentligt!”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Rögle har kommit igång ordentligt!”

Djurgården och Luleå satt som en smäck igår men tyvärr blev inte Örebro-HV så jämn som jag förutspådde och det blev aldrig någon plockad keeper. Men plus är plus och senaste månaden har verkligen varit bra, känns kul för man vet som tippare att det kommer tyngre perioder där det känns som om allt går emot en.

Kul är det också att tabellen är så otroligt jämn både i toppen och i botten, härligt att Rögle kommit igång ordentligt och har tuggat sig ifatt många lag, min center från HV-tiden Ted Brithén är stekhet och det är oerhört viktigt för Rögle att ha en förstecenter att luta sig emot nu när Matt Andersson är hemskickad och Mattias Sjögren ännu inte gjort debut.

Nu till lördagens spel!


Dagens bank: HV71-Timrå 1:a (1,70)

Hv är verkligen svåra att räkna på denna säsong men hemma mot en nykomlingen Timrå som börjat förlora en del på slutet ska man ha bra chans att vinna och 1,70 tycker jag är helt ok.

Till oddsen


Dagens drag: Frölunda-Linköping 1:a (2,28)

Efter drömstarten har Linköping nu fyra raka torsk även om spelet på intet sätt varit dåligt, tvärtom har det varit tighta matcher och man kanske t.o.m varit värda någon mer poäng. Frölunda stod för en oerhört homogen insats när man slog Malmö i torsdags och nu har man en sista kraftansträngning kvar innan uppehållet och det tror jag man kommer att göra på ett bra sätt. 2,28 för ett starkt Frölunda på hemmaplan en lördag mot ett lite stukat LHC är taget alla dagar i veckan!

Till oddsen


Dagens högoddsare: Skellefteå-Luleå x (4.35)

Det bara skriker ju x om denna match. Ett Skellefteå som spelat ok men torskat väldigt mycket på slutet innan man lyckades vinna på övertid senast mot ett Luleå som är så hett att Coop arena fått brännskador kommer bli en härlig tillställning och det ligger väl nära till hands att dra till med den beprövade klyschan folkligt,festlig, fullsatt. Kan nästan garantera att det kommer att bli en jämn historia och till 4,35 är krysspårmejsel givet i min bok!

Till oddsen


Lycka till! / Pär