Arlbrandt: ”Redan en liten måstematch”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Redan en liten måstematch”

Hallå! Svårt att inte sitta här och vara nöjd när samtliga tre tips från podden i måndags satt som en smäck, med en liten extra ryggdunkning på mig själv för Oskarshamn som gav över 4 gånger pengen.

Annars tycker jag det har varit relativt förväntade resultat så här långt med det stora undantaget HV, som väl inte många trodde skulle stå på 0 poäng efter fyra matcher. Där får vi faktiskt sätta ett stort ? För försvars- och målvaktsspel efter dessa matcher. Dock har man haft ett väldigt tufft spelschema om man ska hitta något positivt, det i kombination med att de tilltänkta målskyttarna Önerud och Wedin redan gjort 3 påsar var gör att jag tror att det kommer komma en vändning relativt snart.


Lördagens säkra: Färjestad-Malmö 1 (1.75)

Två lag som börjat svagt, för att inte säga riktigt svagt när det gäller det av många tippade topplaget från Karlstad. Redan här en liten måstematch och jag tror faktiskt att man städar av Malmö hemma ganska komfortabelt. Bredden på forwardsen tycker jag ska ta ut sin rätt i denna match!

Till oddset


Lördagens drag: Över 1,5 mål i PP Örebro-Linköping (2.00)

Fortsätter på denna linjen då jag tycker oddsen är väldigt tilltalande. Många lag som har öst in mål i PP hittills och dessa båda lag ligger till exempel över 30%, vilket ju är ruskigt bra. Det fortsätter dessutom att hagla tvåor i matcherna, så jag tycker det ska vara favorit på att det blir fler än ett mål i denna spelform!

Till oddset


Lördagens X: Luleå-Växjö (4.50)

Tre raka treor för Luleå i inledningen men här säger något mig att Växjö definitivt kommer bjuda upp till en rejäl kamp för poängen. Lakers har varit tighta bakåt och hittat en förstakedja som funnit kemi och det kan bära långt. Chansar på att man krigar till sig minst en pinne här!

Till oddset


Lycka till!

/Pär


Tre av tre för Arla igen? Vi har boostat oddset i en trippel till 18.00!

Till trippeln