”Över 4 gånger på Leksand måste jag prova”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Över 4 gånger på Leksand måste jag prova”

Hallå! Underbart att ligan är igång och redan har vi fått succéstarter på ena sidan av tabellen och lag som redan efter tre omgångar är dömda att åka ur i andra änden. Det jag främst bär med mig är att det varit många otroligt snygga mål hittills, riktigt kul att se!

Kommer även i år komma med tips på fredagar efter mallen; en bank, en spelvärd och en skräll. Gudarna ska ju veta att det inte är lätt att hitta banker i SHL men vi gör ett försök ?.Helgens bank: Växjö–Skellefteå 1 (1,94)

Smart kille som tar ett av två lag utan poäng som bank, kanske ni tänker nu. Jag kan till viss del hålla med, men nu tror jag det är dags för seger. Började riktigt bra igår men drog för deras del tyvärr på sig alldeles för många utvisningar och mot ett så bra PP-lag som Färjestad straffar det sig. Möter ett Skellefteå som jag inte är superimponerad av och känslan är att vi kommer få se ett desperat Växjö här, som kommer ta sina tre första poäng för säsongen!

Till oddset


Helgens spelvärda: Brynäs–Färjestad över 5,5 mål (2,19)

Hemmapremiär för Brynäs på en lördag = laddad publik och kanske överladdade spelare. Här kommer det inte hållas igen. Det fullkomligt vimlar av offensivt skickliga spelare i dessa lag och Brynäs har hittills snittat 7 mål per match och Färjestad 6,66, så jag tycker mig ha hittat ett riktigt fynd här. Tuta och kör grabbar!

Till oddset


Helgens skräll: HV71–Leksand 2 (4,05)

När man får över 4 gånger pengarna på Leksand här så måste jag prova. Visst ska HV vara favoriter, men knappast så stora i min värld. Dalalaget har inlett starkt och var i ärlighetens namn värda att vinna även den match man har torskat hittills, så formen är god. HV har efter en ruskigt blek premiär gjort två rätt bra insatser, men jag förväntar mig en väldigt jämn match här och då känns ju tvåan klart mest intressant rent spelmässigt.

Till oddset


Trevlig helg!

/Pär