”Osannolikt att Leksand inte ska vara favoriter”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Osannolikt att Leksand inte ska vara favoriter”

Då var den underbara fredagskänslan här igen, eller ja underbar kanske den inte är för alla, men är man ett Leksand-fan så är det nog svårt att inte ha mungiporna uppåt för dagen.

Jag ska direkt erkänna att Leksand aldrig har varit ett favoritlag för mig, men någonstans längst inne kan jag ändå unna alla supportrar en säsong där man slipper all form av ångest och bara får njuta av förbaskat bra hockey. För det måste man medge att Leksand just nu spelar!

Över till helgens matcher!


Omgångens säkra: Örebro-Djurgården 1 (1.98)

Möttes ju så sent som igår i Stockholm med seger för närkingarna som resultat, hemma är man brutalt starka och ni som följt med här och i podden vet att jag har hyllat Örebro i princip hela säsongen. Djurgården befinner sig i en svacka för dagen. Hur länge den håller i? Inte en aning, men i alla fall över lördagen är jag tämligen övertygad om!

Till oddset


Omgångens drag: Leksand-Växjö 1 (2.70)

Känns osannolikt att ett glödhett Leksand där fler än förstakedjan nu levererar inte ska vara favoriter hemma mot ett Växjö som är två olika lag hemma och borta. Fick gnugga mig ordentligt i ögonen för att tro på det oddset. Rimligt enligt mig skulle vara 2.15-2.20, så här tycker jag vi hittat ett riktigt fynd!

Till oddset


Omgångens kryss: HV71-Rögle (4.45)

Efterlängtad seger igår för HV men än kan man ju såklart på långa vägar inte andas ut. Nu möter man ett Rögle som inte längre har samma hysteriska form som förut, men som ändå aldrig ger bort någon match gratis till motståndarna. Luktar kryss ända upp till Linköping i denna fight!

Till oddset


Lycka till!

Lyssna på veckans SHL-podden