Arlbrandt: ”Örebro kommer få det svettigt”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Örebro kommer få det svettigt”

Efter att trippeln igår sånär hittat hem känns formen god! Ett gäng nya matcher på lördag och jag ser mest fram emot storstadsmötet Malmö-Djurgården som jag tror har alla ingredienser som behövs för att bli riktigt underhållande. Malmö har imponerat på mig och verkar ha fått ihop laget på ett riktigt bra sätt, framför allt defensiven har ju varit prickfri såhär långt. Djurgården å sin sida har öst in mål efter förlusten i premiären och kommer säkerligen sätta Malmö på hårda prov. Så här ser mina spel inför lördagen ut.

Dagens bank: VäxjöÖrebro 1 (1,69)

Efter två raka torsk så kom segern för de regerande mästarna när man tog en imponerande 4-1-seger i Gävle. Nollan i hemmapremiären kommer inte upprepas och Örebro som visserligen stod för en härlig vändning mot Linköping under torsdagen kommer få det svettigt!

Dagens sunda: MalmöDjurgården 2 (2,28)

Två lag som imponerat under starten, kanske speciellt Malmö som tagit två fina skalper i form av segrar mot Färjestad och HV71. Malmö verkar ha fått ihop gruppen riktigt bra och sliter stenhårt. Nu möter man dock ett lag som sliter lika hårt och dessutom besitter en större skicklighet. Kan Josefsson och company fortsätta så som de börjat så tycker jag oddset på stockholmarna är lockande!

Dagens skräll: LinköpingLuleå x (4,15)

Fortsätter att jaga kryssen som betalar bra och varför inte här. Linköping har trots den snöpliga torsken senast öppnat säsongen på ett bra sätt. Bäste målskytten Sörensen får dessutom spela i lördagens match, efter att ha friats av disciplinnämnden. Fel om ni frågar mig, en sen och onödig tackling var det som han delade ut på Sallinen senast. Luleå å sin sida har haft det tyngre med bara en seger som togs i premiären. Tungt avbräck i Cehlin som fortfarande inte spelat. Har dock haft det väldigt lätt i Linköping genom åren och känslan säger tätt, målsnålt och sudden!

Spela på Arlas tre spel i en trippel, boostad till 20,00 gånger pengarna!