Arlbrandt: ”Magkänsla att det kan rinna iväg”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Magkänsla att det kan rinna iväg”

Då ska det avgöras vilka som spelar final denna säsong genom en femte match i båda semifinalserierna, hur underbart är inte det?!

Kollade mest på Skellefteå-Rögle i tisdags och tyckte att skåningarna var det klart bättre laget i 40 minuter, Gustav Lindvall var direkt strålande och höll sitt lag kvar i matchen. I tredje och i sudden måste man beundra Skellefteå som spelar jäkligt bra och visar att vinnarkulturen sitter djupt rotad numer.

Växjö gick från att vara rätt så tama i två perioder till att skapa ett läge för kvittering som Rickard Gynge sätter iaf 96 gånger av 100! Också ett bevis på mästarklass även om det inte räckte ända fram denna gång.


Omgångens !

Måste jag ge till ovan nämnde Lindvall som var löjligt bra och stod för några rån när Röglespelarna hade mer eller mindre öppna mål.


Omgångens ?

Varför, varför, VARFÖR börjar matcherna 20:00 och varför kan man inte när det är två avgörande semifinaler lägga en vid 18 och en vid 20 i så fall? Känns riktigt tråkigt att behöva välja bort en match.


Omgångens speltips: Rögle -3,5 (8.20)

Drar såklart en rövare här, men har en liten magkänsla av att om Rögle skulle få utdelning tidigt här så skulle det kunna rinna iväg. Dessutom tar man ju målvakten i matcher som dessa även om det skiljer 3 eller till och med fler mål.

Till oddset


Lyyycka till!

/Pär