”Övertygad om att Luleå löser denna linan”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Övertygad om att Luleå löser denna linan”

Äntligen SHL-hockey igen efter ett uppehåll som känts som om det varat en månad ungefär, när man är van att få se härliga matcher var och varannan dag blir det ju ett jäkla mörker när dessa break kommer :).

Nåväl kul att vi är igång igen och det var väl ingen drömstart direkt för Djurgården, som ju var laget som hade det tyngst innan uppehållet. Torsk mot Luleå hemma och en skadelista på forwardssidan som skulle kunna vara en mindre roman. Jag är precis som lagen fylld med energi och tycker mig ha hittat några bra spel!


Veckans säkra: Luleå-Oskarshamn 1, hcp -2,5 (2.03)

Luleå är Luleå och tar aldrig en ledig kväll. Denna vecka har man först enkelt besegrat starka Bern på bortaplan för att sedan vända i sista perioden på Hovet igår, starkt!

Oskarshamn gör så gott man kan men är inte bättre just nu och här är det risk för ett nytt tungt nederlag. Jag är relativt övertygad om att Luleå löser denna linan i god tid innan slutsignalen.

Till oddset


Veckans drag: Leksand-HV71 1 (2.70)

Ser man till gårdagen verkar det ju idiotiskt men jag tyckte faktiskt Leksand spelade riktigt bra igår (5 mot 5) och hade lite oflyt med några utvisningar som de sedan blev straffade för. Kan utdelningen komma retroaktivt?

Hv imponerade stort med 5-0 på höstens succélag Rögle men är det något jönköpingsgrabbarna har varit så är det ojämna, och jag vill se några bra matcher på rad för att riktigt lita på laget.

Ettan till knappa tre gånger tycker jag är intressant!

Till oddset


Veckans X: Brynäs- Skellefteå (4.15)

Två lag vars form är dunkel och som skulle må bra av lite poäng in på kontot. Blir säkert en match med fokus på försvarsspelet och skulle det vara oavgjort en bit in i tredje perioden tror jag båda lagen är lite halvnöjda med det för att sedan försöka sno extrapoängen. Vi jobbar in ett X här!

Till oddset


Lycka till!