Arlbrandt: ”LHC kommer vilja lite mer”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”LHC kommer vilja lite mer”

Fredag igen och kallt så in i bomben, har inte upplevt kyla som denna sen jag bodde uppe i Luleå där man fick känna på vintrar på riktigt ?. Kommer ihåg att jag alltid hade en tävling med mig själv under promenaden från lägenheten till bilen att gissa hur många minus det var, mest för att fokusera på något annat än hur jäkla kallt det var. Till slut skulle jag nästan kalla mig expert och jag hade ett par parametrar att gå efter. Snöljudet, hur fort näshåren frös, hur utandningen såg ut osv, roliga (nåja) minnen att tänka tillbaka på!

Spelformen är däremot stekhet för dagen, känns riktigt roligt och jag hoppas kunna bjuda på ett par drag inför helgen!


Lördagens säkra: Malmö-Brynäs 1 (2.15)

Malmö tog en blytung seger senast, dock med en portion tur och en storspelande Alsenfelt som främsta orsaker. Tror dock att laget börjar kunna släppa de värsta nervknutarna nu och kan sikta på en play-in plats i stället för att kolla neråt. Där är dock inte Brynäs som dras med tunga tunga skador och dessutom spelat onsdag-torsdag redan. Sen en resa på det och jag tror inte det kommer vara superpigga ben när pucken släpps. Ettan känns stark!

Till oddset


Lördagens drag: Linköping-Färjestad 1 (2.70)

Linköping har förutom 0-6-torsken mot Skellefteå spelat klart bättre på slutet även om man inte fått full utdelning i poängkolumnen. Här möter man ett helt OK Färjestad som huserar lite i ingenmansland och jag är helt inne på att Linköping kommer vilja lite mer denna match. 2.70 tycker jag känns högt!

Till oddset


Lördagens x: HV-Örebro (4.60)

Båda lagen släppte in sex puckar senast, HV gjorde dock 7 så då funkar det ju… ?. Skämt åsido är det ett naturligt steg från tränarhåll efter dessa matcher att ha ett långt samtal om försvarsspel vilket brukar utmynna i tightare spel i ett försök att inte ge motståndarna ytor!

Luktar ju 2-2 lång väg här, uträknat och klart!

Till oddset


Lyyycka till!

/Pär


Kolla in veckans SHL Playbook