”Leksand har fått sina chanser hos mig”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Leksand har fått sina chanser hos mig”

Äntligen fredag igen och jag måste ju inleda med att säga att torsdagskvällarna i ruskväder när man får krypa upp i soffan och zappa mellan 7 olika arenor är svårslaget ?. Gårdagens snackis blev ju målet som inte blev mål mellan Luleå-Brynäs. Självklart ska det vara mål, det tror jag 99% av alla hockeyintresserade tycker. Men problemet är ju att reglerna, som skapades för att ta bort all form av bedömning som vi ju klagade på föregående säsong, säger att det inte ska vara mål.

Där har de som bestämmer en nöt att knäcka!

I övrigt noterar jag en stark seger av Färjestad samt att Djurgården tappar en tvåmålsledning de sista sju minuterna till förlust i OT, tungt!

Tipsen i podden var inget att hänga i granen så jag är revanschsugen!


Veckans säkra: Oskarshamn-Färjestad 2 (1.58)

Kanske gör man det lätt för sig genom att gå emot Oskarshamn och några 12-0 till Karlstadlaget lär det ju inte bli denna gång. Men man har helt enkelt för många bra spelare för att Oskarshamn ska kunna hota. Levererar inte Nilsson/Lindqvist så har du Ejdsell, Ryno, Åslund med flera som gör det i stället. 1,58 tycker jag är bra.

Till oddset


Veckans drag: Leksand-Luleå 2 (2.00)

Även här går vi emot bottenlaget, men Leksand har fått sina chanser hos mig utan att ge något tillbaka. Så nu kliver jag in på andra sidan :). Luleå är otroligt stabila för dagen och de är precis ett sånt lag som passar illa för Leksand då man inte ger bort någonting gratis och när Leksands misstag kommer så är de sylvassa på att utnyttja dessa.

Till oddset


Veckans X: HV71-Örebro (4.10)

Två lag i strålande form där HV stod för en riktigt moralhöjande vändning igår när först Önerud kvitterade med halvminuten kvar och Emil Johansson sedan pricksköt in segerpucken i sudden. Örebro å sin sida gjorde en match som nog i deras ögon var helt ok, varken mer eller mindre. Men det är just dessa matcher man vinner i år jämfört med de senaste säsongerna, starkt!

Öppen match för mig mellan två bra hockeylag och det luktar sudden!

Till oddset


Lycka till!


Lyssna på SHL-podden i iTunes