Läs Arlbrandts notis om varje lag

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Läs Arlbrandts notis om varje lag

Redan fredag och återigen fick jag in ett x till ett glatt odds och formen är i zenit ?. Idag kör jag en liten notis om varje lag och vi följer tabellen!

1. Linköping har något i laget i år, det syns tydligt! Säger inte att de vinner serien men jag tror att de är i toppen för att stanna. En match som igår hade varit lätt att vara lite loj på efter många fina resultat, men laget gör en jättefin bortamatch och kanske rentav är värda segern.

2. Kan bara skriva se ovan när det gäller Malmö, är med och fightas om poäng i varje match och det visar på ett härligt go i gruppen!

3. Frölunda har kommit igång ordentligt och det är mycket tack vare trollkarlen Lasch som äntligen fått utdelning på alla framspelningar han gör. Tjoff tjoff är han uppe på tredjeplatsen i poängligan och han är fortsatt min favorit att ta hem densamma. Rakhsani kommer betyda mycket!

4. Djurgården gick på en mina senast och behöver leverans från fler enheter snart, men laget är så pass gediget att för mig är det inga tvivel om att det är ett topplag hela vägen.

5. Luleå har trots sina skadebekymmer levererat big time på slutet och det är bara att säga hatten av för det. Gunler otroligt spännande lirare och kul att Nils Lundqvist fick näta igår, har haft en svag start men jag tror mycket på honom i framtiden!

6. Färjestad staplar treor nu och har lyft ordentligt, mycket tack vare att PP har börjat fungera utmärkt. Var mina seriefavoriter inför och kanske kan det besannas.

7. Skellefteå är ungefär där jag förväntat mig och även om de är inne i en poängmässigt tung period nu tycker jag att spelet är helt okej. Ett typiskt mittengäng i år. Noll poäng av Edwin Hedberg än så länge sticker ju ut, gillar honom skarpt men självförtroende är viktigt!

8. Växjö har också fått in en del poäng på kontot den senaste tiden och det känns nog väldigt skönt för Hallam och company men jag är inte helt såld ännu. Blir spännande att följa!

9. Mora tog en imponerande skalp igår via 5-2 borta mot HV och laget gör det bra efter sina förutsättningar tycker jag. Kolla in Baileys mål utan handske från igår om ni inte gjort så ????10. Brynäs känns ju kanske som laget som är allra mest på gång. Har haft bra statistik egentligen hela säsongen, men nu börjar man även få segrarna med sig. Otroligt viktigt för laget att Danielsson nätat tre matcher i rad!

11. HV71. Ber om ursäkt till alla fans för min jinx förra fredagen då jag var mäkta imponerad efter Växjömatchen. Men efter det har det ju verkligen inte varit bra. Nio insläppta på två matcher är inte något försvarschefen Rahm gillar. På pluskontot sätter vi Tedenby, är han äntligen på väg att få ut sin potential i form av poäng?

12. Är smekmånaden över för Timrå nu? Känns lite så tycker jag och nu väntar några tuffa månader i mörkret, men varje match kommer ge bra erfarenhet för det här unga laget!

13. Örebro fortsätter att underprestera och jag vet inte riktigt vad det är som inte stämmer. För i mitt tycke har man ett ganska bra lag, borde kunna klättra.

14. Rögle har det fortsatt tungt och jag är rädd att man är i botten för att stanna, kan nog gå förbi Timrå men sedan har jag svårt att se 2-3 lag till som de ska passera. Plus till Leon Bristedt som levererat mycket på slutet!


Helgens speltips

Helgens säkra: DIF-Växjö under 5,5 mål. (1,37)

Fortsätter att gå under på Växjös matcher, väldigt bra försvar och målvaktsspel och nu möter man ett Djurgården som också är tighta bakåt.

Spela på matchen här


Helgens drag: Över 5,5 Brynäs-Färjestad (2,36)

Färjestad är inblandade i många målrika matcher och nu tycker jag även att Brynäs fått offensiven att lossna hyfsat så här finns alla förutsättningar för en ny målrik historia och 2,36 är taget!

Spela på matchen här


Helgens högoddsare: Rögle-Linköping x (4,55)

Har man fått in två kryss på raken måste jag fortsätta att jaga detta välbetalda tecken och varför inte här? Rögle är i poängnöd och Linköping tuffar på i toppen. Två i grunden  jämna lag med fördel LHC på form, men där hemmafavören förhoppningsvis väger upp det och ordnar ännu ett x.

Spela på matchen här


På återhörande!


Alla rätt för Arla? Spela på de tre speltipsen i en boostad trippel!