Kolla in Arlas tre bästa säsongsspel

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Kolla in Arlas tre bästa säsongsspel

Det lackar mot jul och vi har för närvarande ett break och vad passar då inte bättre än att ta fram lite långtidstips som kan vara roliga att ha inför resten av säsongen!

Jag har tagit ut tre spel jag tycker det finns värde i och som vanligt kör jag ett lite lägre odds, ett mellan och en högoddsare.


Troligt: Ryan Lasch att vinna poängligan (3,75)

Är ett poäng efter Lilja för tillfället och de matcher jag har sett så skapar 81:an ett gäng chanser till sig själv och sina lagkamrater varje gång. Givet de förutsättningar som råder nu tror jag Lasch vinner poängligan i alla fall 1 av 3 gånger så 3,75 är bra!

Till oddsen


Kanske: Aaron Palushaj bäste målskytt (10,00)

Är två efter ledaren Bemström som dock är iväg på junior-VM ett gäng matcher nu och sen brukar alla de spelare som varit iväg alltid ha en liten svacka efteråt, så att Bemström är favorit tycker jag är direkt felaktigt. Palushaj kommer matchas stenhårt i offensiven och är dessutom en bra straffskytt. Visst finns det konkurrenter som är vassa men 10 gånger tycker jag är väl högt!

Till oddsen


Varför inte: Olle Liss bäste målskytt i Rögle (15,00)

Fjolårssuccén har haft det tyngre i år absolut. Dock tycker jag det har sett bättre ut på slutet och han har trots allt gjort fyra mål och är därmed bara tre efter ledningen. Känslan är ju att det är en spelare som när han kommer in i zonen så sitter allt och vips ett hattrick så är han ifatt. Har ju ett ruggigt skott så varför inte?? Forza Olle!

Till oddsen

På återhörande!