”Ja, jag inser att det ser väldigt märkligt ut…”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Ja, jag inser att det ser väldigt märkligt ut…”

Äntligen tillbaka! Många kanske sörjer att helgdagarna är förbi men jag kan inte låta bli att tycka det är liiite skönt att återgå till vardagen igen. Men hockeymänniskor i allmänhet är ju i hög utsträckning vanemänniskor, så det är nog inget ovanligt att en hockeyspelare (före detta i alla fall) uttalar sig så.

Två stora krislag i serien, ”mina lag” HV och Linköping nämligen, och jag lider med båda och hoppas på en vändning. Men känslan just nu är ju att minst ett av dem får kvala.

Till lördagens fighter.


Omgångens säkra: Luleå- Oskarshamn 1 (1.52)

Oskarshamn har visat livstecken via två raka segrar och en psykologiskt väldigt skön seger senast, då man trots tappad ledning (3-0 till 3-3) kommer tillbaka och avgör med mindre än fem minuter kvar. Vasst!

Luleå gjorde ett statement och nollade Frölunda på bortais och Oskarshamn passar Luleå perfekt. Jag tror man kommer stressa fram väldigt många misstag och på så sätt avgöra matchen.

Till oddset


Omgångens drag: Brynäs-Djurgården 1 (2.60)

Brynäs har visserligen inte imponerat spelmässigt men poängen har kommit in på slutet. Sådant ger alltid ett lag kollektivt självförtroende och dessutom är man så klart fortsatt högmotiverat! Djurgården är lite ojämna för dagen. De har visserligen kommit undan bottenstriden på ett bra sätt, men det medför också kanske att den där sista desperationen inte finns där varje match och detta tror jag kan vara ett sådant exempel. Tycker det är fel favorit och jag spelar Brynäs!

Till oddset


Omgångens skräll: Rögle-Linköping 2 ML (3.45)

Ja, jag inser att det ser väldigt märkligt ut. Men jag tycker det sett lite, lite bättre ut för Linköping i veckan även om poängen uteblivit. Den stora akilleshälen är såklart antal insläppta mål, där måste man helt enkelt steppa upp. Rögle fortsätter att imponera och är såklart motiverad favorit. Man har dock ett par tunga avbräck och jag testar ändå tvåan här, då jag har en känsla av att Linköping kan skrälla!

Till oddset


Lycka till!

Missa inte veckans SHL-podden