Arlbrandt: ”HV kommer spela oerhört tillknäppt”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”HV kommer spela oerhört tillknäppt”

Hallå! Då var det fredag igen och det var ju en minst sagt händelserik torsdagskväll vi fick bevittna med många heta matcher. Kovacs började som en syndabock men låg med en underbar passning bakom vändningen mot sitt gamla lag. I Göteborg hyllades kaptenernas kapten Lundqvist till 1000 matcher i Frölundatröjan (grattis!), och sen bjöds det på vilda västern. Och i Leksand bara small det, så var den matchen över.

Djurgården hittades fint och Färjestad var ju ”klar” i princip hela kvällen men på något sätt kom Växjö tillbaka.Lördagens säkra: Växjö-Leksand 1 (1.61)

Som ovan nämndes så stod Lakers för en grymt stark forcering och fick med sig två poäng ifrån Karlstad. Sånt lyfter lagmoralen och hemma är man starka. Leksand åkte på en riktig käftsmäll och jag tror man får det oerhört tufft även här.

Till oddset


Lördagens drag: Rögle-HV71, Moneyline 2 (2.50)

Rögle gjorde ingen bra match igår och är i mina ögon ett lag som är beroende av pigga ben, för man lever mycket på sin intensitet. Nu är det tredje matchen för veckan och man kommer få möta ett HV som har usel form. HV har säkert haft möten och kommer spela oerhört tillknäppt, tror jag, vilket kan vara extra svårt att möta när man börjar bli lite sliten och kanske inte har det där sista tålamodet. Tror HV kan kontra sig till en seger här!

Till oddset


Lördagens kryss: Djurgården-Örebro (4.25)

Helt öppen match i mina ögon och jag tycker fortsatt marknaden överskattar Djurgården och underskattar Örebro, Närkegänget 9 poäng före i tabellen vilket kompenseras med hemmaplan för diffarna, ett gjutet kryss helt enkelt 🙂

Till oddset


Lycka till!

/Pär