”Färjestad har alltså gjort smått otroliga 50 mål”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Färjestad har alltså gjort smått otroliga 50 mål”

Hallå! Var igår på min första match live för säsongen och jag måste säga att hemma bra men på plats bäst i detta fall. Det är något speciellt med att känna de speciella dofterna man lärt sig uppskatta och så blir det en påminnelse om hur mycket ishockey betyder för många människor. Just den känslan kommer alltid över mig när jag går på liveidrott och den är fantastisk!

Liret har ju gått riktigt bra på slutet och vi smider medan järnet är varmt.


Veckans säkra: Färjestad-Luleå över 5,5 mål (2.05)

Färjestad har alltså gjort smått otroliga 50 mål på 11 matcher vilket ju måste vara det högsta snittet på en säsongsinledning på år och dar. Riktigt roliga att titta på och även om man nu möter en ramstark defensiv så är ändå min åsikt att Luleå ännu inte kommit upp i liknande försvarsspel som föregående säsong. Framåt har man dock en hel del kvalitet och jag tror helt enkelt återigen på en målrik historia här och över dubbla degen är bra!

Till oddset


Lyssna på SHL-podden i iTunes

Spela på veckans SHL här


Veckans drag: Rögle-Skellefteå, båda lagen gör minst två mål (1.96)

Två lag som verkligen imponerat hittills och där det vimlar av skickliga spelare som nu dessutom kan släppa loss på ett helt annat sätt än om det är kniven på strupen i varje omgång. Lördagsmatch i Ängelholm med supportrar som kanske tagit någon lemonad innan match borgar för en underbar stämning, och det är lätt att som spelare ryckas med i det och kanske släppa något på defensiven till förmån för spelet framåt. Känner mig riktigt tillfreds med detta spel på förhand ?.

Till oddset


Veckans skräll: Frölunda-Malmö 2 (ML) (3.75)

Det enda som talar för Malmö är att inget talar för Malmö, kan man väl sammanfatta detta spel med. Men jag går och väntar på att Frölunda ska få ett litet bakslag för den sanslösa form man haft sedan de två första förlusterna. Nu har man dessutom matchat tätt de senaste veckorna och har en resa till Cardiff i början på denna vecka samt en riktig holmgång så sent som igår mot Växjö. Fysiskt klarar de säkerligen av det men mentalt borde det komma en match snart där man inte riktigt är där så att säga. Malmö stod för en stark upphämtning senast mot HV efter en mardrömsperiod och är i en position där man kommer kriga så in i bomben för varje poäng och jag är inne på att det kan vara skillnaden i denna match. Tycker oddset är något för högt för att inte chansa på en bortaseger här!

Till oddset


Lycka till!

/Pär