Arlbrandt: ”Faktiskt lite svårt att ta in”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Faktiskt lite svårt att ta in”

Just nu pågår fyra race i tabellen som ju ger en extra spänning till de sista omgångarna. I det första racet är otroligt starkt av Växjö som imorgon lördag i princip kan säkra seriesegern genom att slå Rögle.

Det andra bjuder på det faktumet att ett av de givna topp 6-lagen (Frölunda, Luleå) faktiskt riskerar att få spela åttondelsfinal då både Leksand och Örebro har betydligt bättre form för dagen.

Och tro det eller ej så har ju Linköpings fem raka segrar faktiskt gett laget en lillchans att knäppa Djurgården på tiondeplatsen och därmed få spela slutspel i stället för kval, makalös vändning av säsongen där!

HV ser jag som klara för kval och det står i mina ögon mellan Oskarshamn (som också har chans på slutspel) och Brynäs om vilket lag som gör HV sällskap. Just nu kraftig fördel smålänningarna vilket innebär att antingen HV eller Brynäs spelar allsvenskt till hösten, det är faktiskt lite svårt att ta in!


Lördagens säkra: HV-Leksand under 5,5 mål (1.83)

HV har haft förtvivlat svårt för att göra mål på slutet men man har heller inte släppt in så ofantligt många. Leksand saknar ett flertal tunga offensiva vapen och här tror jag på en riktigt tight och jämn tillställning och har svårt att se det rinna iväg målmässigt!

Till oddset


Omgångens drag: Linköping-Luleå 1 (2.85)

Heeeeelt galet att ett lag med fem raka segrar mot ett lag med sju raka torsk ska stå i 2,85! På HEMMAPLAN! Fattar inget, men tackar och tar emot?.

Till oddset


Omgångens kryss: Brynäs-Frölunda (4.60)

Två lag i desperat behov av poäng och för mig är denna match helt omöjlig att tippa, så då gör jag det enkelt för mig och tar krysset. Tror båda lagen skulle vara halvnöjda med att i alla fall få in en poäng på kontot inför slutspurten.

Till oddset


Lyyycka till!

/Pär


Missa inte Fimpens Resa