”Djurgården verkar vara i fritt fall för tillfället”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Djurgården verkar vara i fritt fall för tillfället”

En minst sagt händelserik vecka har det varit och det mest anmärkningsvärda i mina ögon är väl att Djurgården verkar vara ett lag i fritt fall för tillfället. 1-9 på veckans matcher och ett koppel av avstängningar som för mig kopplas till ren frustration.

Spelarna ser inte alls ut att ha kul när de spelar och jag tycker faktiskt man kommit undan med lite ”tursegrar” under tidigare delen av säsongen. Men nu börjar det sämre spelet visa sig i resultatkolumnen också.

Över till veckans lir!


Omgångens säkra: Färjestad-Djurgården 1 (1.98)

Djurgården kan ni ju läsa mina tankar om ovan och ska man vara ärlig så har väl inte Färjestad övertygat helt heller på slutet. Släpper in väldigt många mål och trots att man har en ruggig offensiv så går det inte att räkna med att göra 4-5 kassar varje match för att kunna vinna. Hemma en lördag i Karlstad mot värsta (?) antagonisten, som dessutom är brandskattade, borde det dock vara bra chans. Nästan dubbla pengarna tycker jag är bra!

Till Oddset


Omgångens drag: Växjö-Luleå 2 (2.70)

Helgens bästa odds i mina ögon. Marknaden fortsätter att överskatta Växjö och för tillfället är det klasskillnad mellan dessa lag. Att Luleå inte ens är favoriter här är i mina ögon helt obegripligt! Fem raka segrar för laget som aldrig tar en ledig dag mot ett superstressat och pressat hemmalag, där den ena tunga torsken efter den andra radas upp.

Till Oddset


Omgångens skräll: HV71-Oskarshamn X (5.15)

Trodde HV var rejält på gång för någon vecka sen, men de senaste matcherna tycker jag att man fått en liten dipp igen. Igår mot Linköping var man egentligen aldrig nära att hota trots att det var 3-3 efter två perioder. Kommer säkert försöka tömma ut allt nu sista matchen innan uppehållet, men får man inte hål på Oskarshamn i början kan det bli lite stressat och då är det inte alls omöjligt att smålandskollegan som faktiskt ”bara” förlorat 7 av 15 efter ordinarie tid kan ta detta till förlängning.

Till Oddset


Lycka till!

/Pär