Arlbrandt: ”Detta vinner Frölunda”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Detta vinner Frölunda”

Då var det dags för en lördagsomgång igen och förutom en oerhört intressant (läskig) bottenstrid är det även härlig spänning såväl i absoluta toppen som runt kvartsfinalstrecket!


Omgångens säkra: Växjö-Malmö 1 (2.00)

Växjö har höjt sig ett snäpp och framförallt hemma har man senaste tiden varit oerhört starka, medan Malmö kommer med lite stukat självförtroende efter en stortorsk senast. Vid seger närmar sig Växjö skånepågarna kraftigt och jag är helt inne på ettan här!

Till oddset


Omgångens drag: Örebro-Frölunda 2 (2.25)

Jag vet att Frölunda förlorat ett gäng matcher nu på slutet men spelet har trots allt varit bra och är det något Rönnberg är bra på så är det att motivera sina lirare. Ska man vara med i tåget om förstaplatsen i serien är det dags att plocka treor nu och ett lag med Frölundas vinnarmentalitet förlorar ytterst sällan många matcher i rad. Örebro tog en bra och viktig seger i torsdags efter sent avgörande men annars ganska dunkel form, nä detta vinner Frölunda!

Till oddset


Omgångens kryss: HV71-Skellefteå (4.20)

Länge sen krysset satt, men nu tror jag det är dags. Oerhört viktig match då endast en poäng skiljer mellan lagen. Skellefteå har varit riktigt starka på slutet medan HV varit stabila säsongen igenom. Ska vi säga 3-3?

Till oddset


Lycka till!

/Pär