”Denna match ska bara vinnas av de grönvita”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Denna match ska bara vinnas av de grönvita”

Hallå! Dramatiken vad gäller botten av tabellen försvann under gårdagen och nu flyttar vi fokus till dramatiken runt kvartsfinalstrecket i stället. Även den kan ju faktiskt dö praktiskt sett i morgon om HV skulle dänga till Frölunda nere i Göteborg. Ett Frölunda vi lär återkomma till i podden på måndag, men att det är något som inte klickar i inom laget är ju helt klart!

Äntligen blev det jackpott för tipsen när alla hittade in till slut (tack för bomben Nisse!). Tycker det har varit en del oflyt på slutet men nu jämnade det ut sig en smula i alla fall 🙂

Har några riktigt roliga drag till morgondagen!Omgångens säkra: Oskarshamn- Rögle 2 (1.59)

Kanske inte det roligaste draget, men när man har ett lag som både är överlägset sett till kvalitet OCH motivation ska denna match bara vinnas av de grönvita krigarna är min bestämda uppfattning!

Till oddset


Omgångens drag 1: Färjestad-Djurgården 2 (3.15)

Ett ordentligt manfall i Färjestad och tittar du på laguppställningen från igår skrapar man ihop två kedjor som är bra SHL-klass på, men sedan blir det betydligt tunnare och mot ett Djurgården som visserligen är klart bäst på Hovet (vann dock senaste bortamatchen) så tycker jag det är intressant att testa tvåan till detta fina odds!

Till oddset


Omgångens drag 2: Brynäs-Leksand 2 (4.05)

Detta tycker jag är riktigt bra då Brynäs definitivt skickades på sommarlov igår samtidigt som Leksand spelat betydligt bättre på slutet och plockat en del poäng här och där. Man slåss även för att hålla Oskarshamn bakom sig och på så sätt få en lite lättare motståndare i kommande kval.

Till oddset


Lycka till!