Arlbrandt: ”Får en bra feeling för HV”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Får en bra feeling för HV”

Hallå allihopa! God fortsättning, hoppas alla har haft en härlig jul. För en sportnörd som jag så är ju detta de bästa dagarna på året med hockey varannan dag, Premier League varannan dag, JVM, ja listan kan göras lång!

Nya matcher på måndag och jag har hittat några bra lir tycker jag!


Omgångens säkra: Luleå-Leksand 1 (1.43)

Jag slutar inte imponeras av detta Luleå, som man levererar dag efter dag alltså. Stora favoriter att vinna grundserien enligt mig. Nu möter man ett Leksand som kan vara lite tömda på energi efter urladdningen igår och detta vinner Luleå minst 3 av 4, så därför tycker jag 1.43 är klart spelbart!

Till oddset


Omgångens drag: HV71-Frölunda 1 (2.40)

HV smyger med bakom den absoluta toppen och det ser som jag varit inne på tidigare ut att finnas en härlig harmoni i årets trupp. Brukar ha ganska lätt för Frölunda och vann ju till exempel borta senast på ett övertygande sätt. Frölunda är ju också ruskigt bra men har lite frågetecken (framför allt Lasch!)

Får en bra feeling för HV här och lirar ettan!

Till oddset


Omgångens kryss: Rögle-Djurgården (4.15)

Två lag som kommer från riktiga urladdningar där man dessutom vann, så det bådar för en härlig match. Visst ska Rögle vara knappa favoriter men jag är inne på att Djurgården kommer klara krysset här, otroligt viktiga poäng för striden om sjätteplatsen står på spel!

Till oddset


Lycka till!