”Blev riktigt imponerad av HV igår”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Blev riktigt imponerad av HV igår”

Dagarna flyger fram och det är redan helg igen, underbart! Började ju inget vidare förra veckan men nu är jag varm i kläderna och har hittat ett par riktiga guldkorn (på förhand i alla fall ?).


Lördagens bank: HV71- Skellefteå 1 Moneyline (1.68)

Har ju gått emot HV några gånger hittills men blev riktigt imponerad igår då man faktiskt var totalt överlägsna Djurgården på bortais. En poäng var dåligt betalt men bra prestationer brukar löna sig i längden och jag tror att man redan här mot ett stukat Skellefteå tar minst två poäng!

Till oddset


Lördagens drag: Malmö-Örebro 1 (2,03)

Tycker att maskinen Malmö börjar tugga igång nu. Seger näst senast mot starka Luleå och bara minuter från en ny skalp igår på bortaplan mot Färjestad. Hemma brukar man vara riktigt starka och till över dubbla degen tycker jag det är bra värde på ettan här. Örebro har visserligen gjort det bra hittills, men dock en tung torsk igår där man tappade ledning i sista perioden trots 13-2 i skott. Min känsla om hemmaseger är stark här!

Till oddset


Veckans skräll: Rögle-Leksand 2 (4.30)

Trodde jag såg fel först, men efter att ha gnuggat ögonen ordentligt så stod 4.30 fortfarande kvar. Leksand är det lag som imponerat mest på mig i säsongsinledningen och liksom förra veckan, då jag rekommenderade dalalaget borta mot HV, så tycker jag att det är två jämna lag som möts. Oddset är därför alldeles för högt i mina ögon. Spel!

Till oddset


Lycka till så hörs vi!

//Pär