”Då återstår bara Växjö som ett reellt hot”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Då återstår bara Växjö som ett reellt hot”

Vilka jäkla kvällar vi bjuds på för tillfället, det är nästan så att man vill trycka på paus så att inte allt går över så fort, särskilt när både Rögle och Växjö verkar bestämt sig för att vinna 4-0 i matcher.

Just Rögle imponerade enormt på mig i senaste matchen, laget ser extremt starka och snabba ut samtidigt som alla spelare som är på isen har ett gott lir i sig. Det är inte en dålig kombo, den saken är ju säker.

Det finns risk för att Luleå-Skellefteå kommer suga musten ur varandra, vinnaren Örebro-Leksand tror jag det tar stopp för i semin och då återstår egentligen bara Växjö som ett reellt hot för skåningarna. Visst är det enkelt med hockey? ? Nästa blogg har jag förmodligen ett helt annat scenario i huvudet.


Veckans ?

Har Leksand gått på myten om sig själva? Det såg i alla fall ut så i första matchen där Örebro väldigt enkelt kunde manövrera ut laget. Det var som att många trodde att det skulle lösa sig, för vi är ett så bra lag att många tror vi kommer vinna guld.

Betydligt bättre senast men tar Örebro en av sina två hemmamatcher är det kört för Leksand. Har man vunnit så extremt mycket som Leksingarna gjort på slutet är det lätt hänt att det blir lite panik när förlusten kommer i ett slutspel och då börjar man göra ändringar i stället för att stå fast vid det som var så framgångsrikt i slutet av serien.

Kolla in SHL-oddsen


Veckans !

Joel Lassinantti. Herre min skapare vilka matcher han gjort i de två första kvartarna. Jag var själv lite skeptisk till formen i podden inför, men där har han täppt till truten på mig och många fler. Orkar han vara lika bra nu när det är så tätt matchande så kommer Luleå gå segrande ur denna kraftmätning är jag tämligen övertygad om!


Veckans speltips: Färjestad-Växjö X (4.20)

Jag tror att ett desperat Färjestad kommer sälja sig dyrt i kvällens match. Men jag har stor respekt för Växjö som inte kommer ge bort en enda match gratis. Luktar sudden lång väg och 4.20 tycker jag är bra!

Till oddset


Vi hör!

/Pär