Arlbrandt: ”Det svider i hjärtat”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Det svider i hjärtat”

Från full fart med flera matcher varje kväll till att tre serier är avgjorda känns lite tråkigt, men den som är kvar är å andra sidan en riktigt härlig batalj. Starkt och nödvändigt av Skellefteå att vända gårdagens match, känslan säger sju matcher!

Känns overkligt att skriva att HV nu är en enda förlust från Allsvenskan, det svider i hjärtat måste jag medge. Tyvärr var väl detta också Brynäs bästa match och man har ju svårt att se HV ta tre raka nu…


Dagens ?

Visst är jag partisk men fanns det verkligen överväldigande bevis för att Filip Sandbergs klubba var över ribban? Kändes otroligt avgörande för i bytet efter kommer 0-3 och ridå. Men jag och andra missnöjda får väl lita på att de har koll.


Dagens !

Måste ju bara hylla Örebro som fullständigt manövrerat ut Leksand och sveper dalalaget. Har ju till och från hyllat Örebro och även om jag skrev i förra bloggen att jag tror de ryker i semin så börjar jag nästan vackla lite nu. Hatten av! ??


Dagens speltips: Karlskoga-Björklöven X (4.30)

När alla inklusive jag räknat in Löven som Timrås motståndare i finalen så åker ett skadedrabbat Karlskoga upp till Umeå och ordnar en sjunde match, otroligt vasst gjort! Känns ruggigt öppet och att få över 4 gånger på oavgjort tycker jag är riktigt bra.

Till oddset


Lycka till!

/Pär