Arlbrandt: ”Skellefteås månad skojar man inte bort”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Skellefteås månad skojar man inte bort”

Otroligt intensivt spelschema för dagen och med endast sex omgångar kvar är det mycket som står på spel varenda match, riktigt roligt!

Många lag som blandar och ger å det grövsta, ena dagen spelar man som blivande svenska mästare för att två dagar senare se ut som ett lag som tvingas kvala för att hålla sig kvar. Skellefteås senaste månad skojar man inte bort och att laget nu är uppe på en tredjeplats i tabellen är inget annat än ruskigt imponerande. Leksand verkar också hittat formen såhär i slutspurten, tyvärr för deras del för sent för att undvika kval men ändå skönt att ha i ryggen när man väl är där!


Helgens säkra: HV71-Brynäs 1:a (1.85)

Ruskigt viktig match för båda lagen men HV kommer stärkta från en kross av Djurgården medan brynäsarnas självförtroende nog fick sig en riktig smäll efter att ha tappat 3-1 till 3-5 mot Skellefteå hemma. Lias Andersson har verkligen kommit igång med produktionen vilket gör att man har många kedjor som kan producera.

1.85 tycker jag är bra för hemmaseger här!

Till oddset


Helgens drag: Djurgården över 1,5 mål i första perioden (2.65)

Djurgården hemma och Djurgården borta är två olika lag och efter den käftsmällen man fick i torsdags tror jag att laget är ruskigt revanschsugna och kan komma ut riktigt aggressivt här,  inte alls orimligt att man trycker in två baljor redan i första perioden, bra magkänsla på detta spelet!

Till oddset


Helgens kryss: Malmö-Färjestad (4.35)

Två lag som agerar väldigt ojämnt för dagen som jag var inne på i ingressen, ibland blir man grymt imponerad för att sedan helt räkna bort dem. Känns som en svår match att reda ut och jag tror mycket väl att det kan sluta med oavgjort!

Till oddset

Lycka till!

/Pär