Arlbrandt: ”Sårbart på hemmaplan”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Sårbart på hemmaplan”

Succé i går igen med alla matcher in och tydligen är jag en varannansdags-lirare. Ska göra allt för att bryta den trenden i morgon och jag känner att det finns fina möjligheter till det!

Annars hördes en lättnadens suck nästan genom tv-rutan från såväl Jönköping som Linköping när hemmalagen kunde inkassera tre friska pinnar och införskaffa sig ett uns av arbetsro.

Frölunda är nog det lag som imponerat mest på mig hittills, lite sådär under radarn har laget varit som en maskin och det är imponerande såhär tidigt in på säsongen när många nya (backar) ska in i systemet!


Lördagens säkra: Malmö-Luleå 2 (1.79)

Luleå tar aldrig ledigt som vi alla vet och här är det enligt mig klasskillnad. Tror man kommer kontrollera matchen från minut ett!

Till oddset


Lördagens drag: Djurgården-HV71 2 (2.18)

Jag lirar på att HV-spelarna nu kan sänka axlarna en smula och spela ut. Då ÄR man ett bättre lag än Djurgården som var rätt bleka i går faktiskt. Utan stödet på Hovet är laget sårbart på hemmaplan!

Till oddset


Lördagens skräll: Oskarshamn-Örebro 1 (3.20)

Örebro har visat sig vara ett lag på hemmaplan där man imponerat men hittills ett helt annat på bortaplan där laget faktiskt varit ganska dåliga. Oskarshamn är vassa hemma och fortfarande undervärderade av marknaden tycker jag. Till 3.20 kan i alla fall inte jag låta bli att testa!

Lycka till!

Till oddset


Kolla in veckans SHL Playbook