Arlbrandt: ”Örebro har gått fram som en ångvält”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Örebro har gått fram som en ångvält”

Då var det fredag igen och själv har jag precis satt mig på bussen (!) för en norrlandsturné med mitt j-20 lag där vi ska möta Modo (lördag) och Luleå (söndag). Blir en sådär 220 mil i bussen så vi får se hur ryggen mår på måndag morgon.

Men inget ont som inte har något gott med sig, mycket tid till att hitta pärlorna i utbudet denna lördag!


Omgångens säkra: Luleå-HV71 under 4,5 mål (inkl. övertid) (1.87)

De två lagen som släppt in lägst antal mål möts och efter Luleås ”galna” match igår lär defensiven skruvas åt! Dessutom ett par offensiva spelare borta. HV lever mycket på sin fina defensiv i år och här kommer det inte bjudas på många chanser är ju magkänslan. 1.87 tycker jag är riktigt bra!

Till oddset


Omgångens drag: Örebro-Rögle 1:a (2.15)

Örebro har gått fram som en ångvält på slutet med fem raka segrar och hemma i Behrn arena är man ruskigt starka. Rögle har blandat väldigt mycket de senaste månaderna och fick dessutom Zaar skadad igår. Att få 2.15 på ett Örebro som faktiskt hugger om serieledningen tycker jag är väldigt högt!

Till oddset


Omgångens kryss: Oskarshamn-Leksand (4.00)

Äntligen fick jag in ett kryss senast (HV-Skellefteå) och denna ångestmatch luktar ju oavgjort lååång väg. Oskarshamn har tagit två tunga skalper på hemmaplan senaste tiden då både Luleå och Frölunda besegrats klart medans Leksand senast igår gör en rätt så bra match men har förtvivlat svårt att omsätta lägen till mål. Denna match slutar oavgjort mer än en gång på fyra!

Till oddset


Lycka till!

/Pär