”Inte omöjligt att det blir ketchupeffekt”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Inte omöjligt att det blir ketchupeffekt”

Det var min förre lagkamrat Anton Bengtsson som med sitt 5-4-mål sent in i tredje perioden förstörde ännu en bra tipsomgång för min del. Dock känner jag att är det någon som kan få förstöra det så är det Anton, en otroligt snäll och bra person och en kille som är oerhört uppskattad bland lagkamrater.

Aldrig någonsin hörde jag något gnäll från den killen oavsett om han spelade 2 eller 22 minuter. Dessutom urtypen för en klassisk svensk center (vet att han spelar vinge nu) med en grym fysik, bra defensiv men även en rätt bra offensiv som han fått fram mer och mer nu i Rögle!

Nåväl, jag tar nya tag inför lördagen.


Omgångens säkra: Leksand-Färjestad över 5,5 mål (1.90)

Ska börja med att säga att det var svårt att hitta något som jag riktigt tycker känns klart, men här hittar vi ett Färjestad med en riktig urladdning igår. Framför allt fick rätt spelare fick hitta nät, inte alls omöjligt det blir en liten ketchupeffekt och Leksand tycker jag har en rätt så fin offensiv. Nu saknades ju Hrivik senast, men tycker ändå att laget skapade ganska många chanser borta mot Luleå och Färjestad hemma är definitivt inte ett svårare lag att skapa chanser på!

Till oddset


Omgångens drag: Örebro – Växjö 1 (2.22)

Örebro är definitivt inte nöjda med 7 (!) insläppta senast och en sådan match brukar tända till en grupp. Hemma har man dessutom varit riktigt fina denna säsong och till över dubbla degen måste jag testa detta odds!

Till oddset


Omgångens X : Frölunda-Luleå (4.10)

En riktig prestigematch mellan två topplag som varit i luven på varandra senaste säsongerna och dessutom coachas ju Frölunda numer av inte bara en utan två Luleåprofiler sedan Anders Burström anslutit. Helt öppen historia för mig och krysset ligger nära till hands!

Lycka till!

Till oddset


Kolla in veckans SHL Playbook!